Siyah West 600rr çalındı

pendik batı mahallesinde saat 10 civarı motorsikletim çalındı lütfen görenler polise haber versin

34 BD 1465 WEST GRENAJLI sol altta kücük bi kırık var TIGER EGZOST ZENIN FAR acil arkadaşlar...................

polisin eline düşmeden benim elime düşersin onun bunun evladı hergün trafikde olanlar dikkat etsin durum acı

Büyük geçmiş olsun..:pale:
Polise tutanak tutturdun sanırım..:silent:

Birkaç foto eklersen belki göz aşinalığından fark etmesi daha kolay olabilir..:wiinkk: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmiş olsun

seni uzmek istemem ama direk parcaya ayrilmiştir:pale:

DSC04345.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Farkedilemeyecek bir motor değil, benzerini daha önce hiç görmedim, gündüz fotosunu da eklersen insan gözünda aşinalık yapabilir ve kesin birileri farkeder, umarım en kısa zamanda bulunur.

biryerde görününürse tanınmıyacak bir motor değil umarım hemen bulunur

GKN

çok geçmiş olsun, başıma geldiği için bilirim.. çok zordur..
umarım çalanlar motorla yollarda gezerler de bulunur..
en azından karenajların tanımlanabilecek kadar faklı, bi süre parçacuları kontrol et derim..
çalıntı ile ilgili polisin sana verdiği tutanağı sahibinden.com a faxlayıp, orayada ödüllü bi ilan verip te şansını denemeni taviye ederim..
allah yardımcın olsun..

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun.:pale:

Umarım bulunur.:pale:

ufacuk dar bir bahçeden motoru 5 saniye içinde cevirip tümsek ve kaldırımdan inip ön kaldıra kaldıra kaçmış görenler söylüyor bunu normal biri yapamaz muhtemelen cok iyi süren biri anında polis arandı ama halen bi haber yok ayrieten bir çok motorcuda arandı söylenenler şu temasa geçilebilinirse bir ücret karşılığı karşılığında sizi arayabilirler flan dendi allah kimseye vermesin dünyam karardı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Büyük geçmiş olsun diycem ama faydası olmuyacak..Bilirim duygularını..Bende çaldırdım hala bulunmadı..4 sene geçti... Tabi seninki kadar değerli değildi ama olsun...
Çalanı Allah bildiği gibi yapsın...:pr:... Umarım bulunur... :pale:

geçmiş olsun...:(
bende parçacılara bakmanı tavsıye ediyorum.
bunu artık cıddı bır sekılde gecım kaynagı olarak kullanmaya basladı bazıları.
bunlara ızın vermeyelım dıkkat edelım arkadaslar.
acını anlayabılıyorum ama yapablecek bısey kalmadı eger o şrfsler motorla gezmeye kalkmazlarsa...

insallah motoru daha parçalamamıslardır...

Son düzenleme:
abi çok geçmiş olsun güzellim motor umarım geçen çıkan haber gibi parçalamasalar inşallah kazasız temiz bir şekilde bulunur anlamıyorum bu motorları nasıl çalıştırıyolar nasıl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar