bazı kasklarda kendinden güneş gözlüğü var. gündüz gözlüğü indirirsiniz , gece kaldırırsınız. ama siyah vizörün karizması başka.
motorcu ejderi bilirmisin bahçelievlerde ordan almıştım kaskı vizör orda var 60 tl nakit ama 2 ye bölecek k. kartına...bende siyah vizör arıyorum n62me ama izmirde bulamadım geçenlerde bakmadık yer kalmadı izmirde ama yok. sen nerde buldun..
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim...geceleri pek uzun yola çıkmıyorum..en fazla 1-2 km gidiyorum gnelde gündüz kullanacağım için siyah vizör almak istiyorum zaten alacağım vizör koyu siyah değil....teşe:cat:kkürler
motorcu ejderi bilirmisin bahçelievlerde ordan almıştım kaskı vizör orda var 60 tl nakit ama 2 ye bölecek k. kartına...
Biliyorum yaa katlı pazar yerinin orası demi tamam en yakın zamanda uğrayacağım tşkler. ulan dibimizdeymiş meğersem bende hep karşı tarafta aradım oraya sormak hiç aklıma bile gelmedi..
60 lira dediğin siyah demi normal cam değil
bazı kasklarda kendinden güneş gözlüğü var. gündüz gözlüğü indirirsiniz , gece kaldırırsınız. ama siyah vizörün karizması başka.