siyah vizör hk.

arkadaşlar nolan n62 kaskıma siyah vizör almak istiyorum....malum yaz ayı güneşden korunma amaçlı...gözlerim güneşe karşı sürüşlerde çok kötü derecede sulanıyor ve açamıyorum...bu yüzden siyah vizör almak istiyorum...kafa takılan nokta gece sürüşlerinde görüşün nasıl olduğu...alıpta pişman olmak istemiyorum sonuçta fiyatlarıda pek düşük değil...kullanan arkadaşlardan fikirlerini rica ediyorum....saygılar...

http://www.motobakkal.com/pinfo.asp?pid=1510 bitane link buldum fiyatı nasıl...

ohooo okadar büyütme bence kolayca cıkıp takılabilen bişey yani geceleri görüş çok zorlaşıyor yağmurlu havadada aynı şekilde ama çok takma kafana ya al bitane dursun

bende shoei siyah vizor var...gündüzleri çok güzel..güneş falan hikaye...içide görünmediği için dılardan yarı bi karizması var...fakat gece kör gibisin onu söylim...

teşk. arkadaşlar yorumlarınız için zaten gece pek çıkmıyorum dışarı ama yinede bi tane siyah vizör almam gerekiyor...gecede artık vizörü açarız....

gece siyah çok karartmıyor.. ama yinede hız yapmamak daha iyi..:cat:

Üstadım LS 2 kaskıma siyah vizör almıştım gece görüşü çok kötü gerçekten, alırken pratik takılır çıkarılı dediler ama uğraşılacak gibi değil her seferinde 10 dk alıyor neredeyse...

Vizör açıkta tehlikeli olabilir, toz duman var sineği var böceği var arısı var (forumda açık vizörden arı girip kaza yapan arkadaş var.. Özellikle gece ışığa geldikleri için yolda daha da tehlikeli olabilir...

Bu konuyu ben bir motor mağazasından aldığım kafaya takılan bantlı gözlükle çözdüm son çare olarak , ben de de göz alerjisi olduğu için çok kötü oluyordu rahat ettim, tavsiye ederim..

Selamlar Kolaylıklar

gece kullanması ışıklı yerlerde iyi olsa da, aydınlatması az olan yollarda eziyet olabiliyor.Gece çok çıkan ve tenha yerlere giden biriysen tavsiye etmem

vizör açık gitmek te sorun aynen böcek sinek bilimum haşarat girebiliyor...kaskı aldığım yere bi uğruycam şimdi..teşk. arkadaşlar.

gece dolaşmam kışın hava karardığı zaman eve giderim...soğuk hava da da vizör açık dolaşmak hasta ediyor...

Son düzenleme:
siyah vizör tarz oluyo ama gece çok zor değmez bence gözlük tak daha iyi ben öyle yapıyorum

Siyah vizörlerin üstünde zaten yalnızca gündüz sürüşlerinde kullanılmalı diye bir ibare var. Görüşü ister istemez olumsuz etkiliyor, geceleri siyah vizör kullanımı

agv k serisi kullanıyorum. kaskı aldığım gğn siyah vizör aldım onsuz gündüz asla çıkamıyorum bile. ama geceyi bırakın akşama kalınca bile işkence oluyo o yüzden eğer akşama kalka ihtimqlim varsa yanıma beyaz vizörü de alıyorum söküp takmak toplam 30 saniye sürüyo.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynen katılıyorum, vizörü değiştirmek 30 saniye alır. orjinal vizörü de selede taşırsınız. ihtiyaç olduğunda duruma göre değiştirir kulalnırsınız...

biraz önce kaskı aldığım yere baktım 60 tl diyor fiyatına...çok değil mi...söküp takması basitse değer bence...

kardeş arkadaşlarda yazmış tünellerden geçerken ve gece veya kapalı havalarda çok zorlar kaza yaptırır n93 vardı bende iyiydi yarım açılan kapanan dı bana kalırsa ya bu şakil yarım birşey bak yada güneş gözlüğü al ince kenarlı kaskın içinden takarsın işte

Ben de GDR kask var vizorün altında güneş için ayrı bir vizör var. Kaskın yanında güneş vizörünü indirmek ve kaldırmak için düğmesi var. Özellikle tünele girerken hemen kaldırıyorum, çıkışta hemen indiriyorum. Tavsiye ederim.....

bende nolan n62 modeli kullanıyorum siyah vizor var bendede geceleri siyahla biraz sorun oluyor yollu görmek acısından ondan vizörü acıyorum fazla gezmedigimden sefafı takmıyorum ama uzun yolda 2 sini yanıma alırım gündüz dersen süper faydasını görüyorsun

ben siyah vizör kullanıyorum gece görüşleri gayet güzel.. bu kadar dert etme..............

CBA

biraz önce kaskı aldığım yere baktım 60 tl diyor fiyatına...çok değil mi...söküp takması basitse değer bence...

bende siyah vizör arıyorum n62me ama izmirde bulamadım geçenlerde bakmadık yer kalmadı izmirde ama yok. sen nerde buldun..

üst kısmı siyah alt kısmı beyaza doğru giden iki renkten oluşan vizörler var . hem güneşli havada iş yapıyor .dönüş saati geceye kalırsa kör gibi gelmiyorsun ;) dreamdarkın linkini verdiği vizör
bu vizörü almanı tavsiye ederim.
Birde Marushinde kolormatik vizörler var . Nolan için olanı varmı araştır istersen ;)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar