Siyah TVS Apache 34 ZD 035

Herkese selamlar iyi paylaşımlar
Benim motorum 25.03.2009 tarihinde bostancı ptt eğitim merkezinin yakınından çalınmıştır.Jantlarda kırmızı şerit var.

MARKA:TVS APACHE
MODEL:2007
PLAKA:34 ZD 035
GÖREN OLURSA [email protected] adresine mail çekmelerini rica ederim.ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

Son düzenleme:
Adiler benim motorumuda ptt eğitim merkeziniz sokağı kayasultan sokaktan çalmışlardı. Demekki sürekli buralarda dolaşıyor o adi şerefsizler.

GeÇmİş OlsN

bende kayasultan sokakta ejder pastanesinin orda motorcu var onun ynındakı beyaz eşyada çalısorum neseman çalındı bı haber geldımı benımkıde orda çalındı

:farao:ulan gelde katıl olma sımdı benım gozumden sakındıgım motomu calcaklar ben bulursam kesın katıl olurum zorla ınsanı kotu yola tesfık edıolar :pr:

bende kayasultan sokakta ejder pastanesinin orda motorcu var onun ynındakı beyaz eşyada çalısorum neseman çalındı bı haber geldımı benımkıde orda çalındı

Selam,
Bende ejderin çarprazındaki işbir yataklarının olduğu apt' manda oturuyorum. Benimkini 22 kasım 2008 sabaha karşı çalmışlar. Malesef haber yok. Büyük ihtimal de haber olmaz çünkü polisler ilgilenmiyorlar bile zaten çalınan motorları arayan bir birim de yok malesef.
Nasıl çalmışlar senin motorunu ?
Motor tamiri ve yedek parça işi yapanların hepsi şüpheli benim gözümde.
Ayrıca çalıntı motorları satın alıp kullananlarıda allah bildiği gibi yapsın.
Benim sahibinden.com da bulmaya yardımcı olana 1000 tl ödül diye yazdığım halde ilanı okumayıp 1000 tl ye mi satıyosun 600RR ı diye arayıp almak isteyenler bile var üstelik küçüsenmeyecek sayıda. Bu herifler bilmiyomu bu motorun tek lastiği bile nerden baksan 500 tl.

Uzun lafın kısası toplum bozulmuş anlaşılan....

Geçmiş olsun...

Ceza yok cezaaaa..... şikayetçi ol, senden önce çıkarlar karakoldan.. neyse daha yazardım çok şey ama.. Forumu seviyorum.. Atılmayalım şimdi durduk yere...

geçmiş olsun kardeşim allah kimsenin başına vermesin böyle bi olay inşallah en kısa zamanda bulursun motorunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar