Sivil motorsikletli polis timleri geliyor!

Yuppi! Super haber. Şimdi bunlarin polis oldugunu anlamayip vurup kacarlar,uzerlerine surerler,kirmizida arkadan ittirirler,park ettigi yerde "ceksene arabami park edicem" diye taciz edecekler,motorlarini çalacaklar,tali yollardan gozlerinin icine baka baka onlerine atlayacaklar, daha neler neler yapacaklar :)

Bizim polisimiz de kendini vali sandigi icin bunu yapanlara "Kavas!" Diye bagirip yapiştiracak cezayi ve motosikletler trafikte biraz da olsa adam yerine konacak :) tabi bunlar benim gelecek planlarim.

Hele ki ybr cbf tarzi sivil motorlarla gezerlerse bir suru polis hakki rahmetine kavusur ve bir cogu onlari öldürmeye çalişan taksi,dolmuş,minibus şoforunu öldürmek sureti ile ceza evine duser (hayatta kalirlarsa)

Haydi Turk polisi,survivor'a hoşgeldin!

:thumleft: :thumleft: çarpıp kaçanları da o motorla yakalamaya çalışırlarsa vay hallerine

ulan bıse yapıola tam yapsınlar bmw lerin uzerınde apacı s tcker lerı var hangı beyınsız denyo bmw surucusu oyle resımler yapıstırır ? bunlar kendı kendını fıslıcek polisiz diye kek arıyorlar bızde üzümlü kekiz zaten

ulan bıse yapıola tam yapsınlar bmw lerin uzerınde apacı s tcker lerı var hangı beyınsız denyo bmw surucusu oyle resımler yapıstırır ? bunlar kendı kendını fıslıcek polisiz diye kek arıyorlar bızde üzümlü kekiz zaten

Evet hemen hepsi normal görünmek için ön cama sticker yapıştırmış
7306incio3487777.jpg

apaçi kardeşliği yandı desenize :pl: gerçi bu ülkede her türlü sürücü suçlu ama olsun yine de caydırıcı olur ya da hiç olmazsa bile motosiklet sürücüsüne yapılanı yaşarlar da raporlarına geçer beeelki.

Bizim buralarda arada görüyorum scooterlı sivilleri.

Kask yok haliyle, kot pantalon kimisinde uzun saç kirli sakal falan fena havaya giriyorlar yani denyolar :mrgreen:

Uygulam çok yerinde ama istanbul gibi bir metropole 50 adet çok az . Sadece taksim Eminönü Beşiktaş ve Kadıköy'e bile yetmez 50 adet.
Benide gönüllü yapsınlar Beylikdüzü'ne :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Amaçları korku imparatorluğu yaratmak....
Vatandaş her yaptığından korksun babında yapılanlardan biri.....:cat:

bizim buralarda resmi ve sivil plakalı polisler uzun zamandır var. supermoto motorlara biniyorlar. Genelde insanlar beni şehirde polis,yaylalarda ormancı sanıyorlar ----

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hangi polisi aktiva ile pizzacı kılığında tehlikeye atabilirler ?....
Anlayın yahu...
Göstermelik...
Korkun diye...

Mesajını anlamadım ?...
Amacın bana giydirmek mi ? :silent:

sana neden giydireyim arkadaşım durup dururken? gelsin o sivil polis beni kovalasın diyorum, baya eğlenceli olur benim açımdan. hoş üç beş saniye sonra görüş mesafesinden çıkarım o da ayrı mevzu :pl:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

İlk sucu polis görüntülenmiş....
Hiç belli etmiyor harbiden... :queen:

ulen apaci yapmislar hepsini neymis halktanmis :D altina gs1200leri verip mal mal sticker yapistirinca mi halktan oluyo ? siz halki cok yanlis anlamisiniz.

F54

uygulama iyi güzelde neden adam başı 70000 tl lik motor :pr:
nerden geliyor bu değirmenin suyu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar