Siteyi ilk defa böyle gördüm

Değiştirsinler bu serverı ya zaten pc başına motosiklet.net ve motorcular için oturuyorum ondada canım sıkılmaya başlıyo zaten böyle bağlanmayınca

Cidden beyler son günlerde siteye giremiyorum ne yazıkki.
Bugün siteye bağlandığımda çocuklar gibi sevindim yafuuu....
bağlantı için yapabileceğimiz herhangi birşey varmı yoksa böyle devam mı edeceğiz?

Mete Han'ın Laneti de diyebiliriz...

bende bu işe bir çözüm bulunmasını ve açıklama yapılmasını rica ediyorum...sitemi hackleniyor yav...

eklediğim resimde online olan mod yok. buda sitede çalışma değil bir sorun olduğunu göstermezmi. en kısa zamanda düzelir umarım. zaten bu benim son günüm. hatta son saatlerim. :pale:

mostwanted_57' Alıntı:
eklediğim resimde online olan mod yok. buda sitede çalışma değil bir sorun olduğunu göstermezmi. en kısa zamanda düzelir umarım. zaten bu benim son günüm. hatta son saatlerim. :pale:

Hayırdır?son günüm demişsiniz,kötü bir şey yoktur inşallah.

mostwanted_57' Alıntı:
tatile çıkıyorum. 2 ay yokum :pale: kendinize iyi bakın :wiinkk:
Üzülmesene kardeşim tatile gidiyosun eğlenmene bak bu sıcakta çalışmak ızdırap, su, güneş, kum başka ne ister ki insan,birde motor:pr: :pr: :cherry:

opera web tarayıcıcısını yükledimçatır çatır açılıyo valla normal tarayıcıda dakkalrca bekletiyordu bazen eğer beklemekden usandıysanız sizede tavsiye ederim

bbaday' Alıntı:
opera web tarayıcıcısını yükledimçatır çatır açılıyo valla normal tarayıcıda dakkalrca bekletiyordu bazen eğer beklemekden usandıysanız sizede tavsiye ederim
Operayla alakalı değil abicim serverdan bağlantı kesiliyor, ama opera iyidir hızlıdır ama tabiki benim tavsiyem mozilla eklentileriyle konforlu net sörfü sağlıyor, ayrıca türkçe karakter problemi yok

Super Moderator
Sitede üye rekoru kıracağız az kaldı:
mtye4ym.jpg

:queen:

DARKDIAMOND' Alıntı:
Düzelir yakında.Yılmayın,girin siteye.Çalışıyordur modlarımız.:cat:

söylemesi kolay lakin siteye girmek son zamanlarda öyle kolay yapılan bir hareket değil malesef. sayfa bulunamıyor uyarıları arasında geçen birkaç saatten sonra ya site düzeliyor ya benim bilgisayar yolu buluyor yada ben pes edip makinayı kapatıyorum.

Ya sayın admin ve modlar, lütfen en azından bizleri bir bilgilendiriverin yafuuuu..
ne oluyor?
ne bitiyor?
sitede çalışmamı var?
hackleniyormuyuz?
aşırı yükü kaldırmıyormu?
server mı değişiyor?
yoksa türktelekom oyunlarından birisimi bu olay?

Bunların hepsine cevap istiyorum.
İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. 4 yanlış 1 doğru götürür. Süreniz 1 gün....

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

ben biliyorum neden olduğunu çünkü benim 2 haftadan beri bilgisayarım bozuktu sitede ben olmayınca tadı olmuyo tabi neyse işin şakası bir yere neden bu aralar böyleyiz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar