SİTENİN YAŞ ORTALAMASINI BÜYÜTTÜM AMA...

SONUNDA BENDE ÜYE OLDUM.ARTIK BİR 45 LİK ARKADAŞINIZ OLDU.

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin abi bizim aramızda yaş sınırı yok 7 ' den 70 e kadar (ki Türk insanı ömrünü kıyaslayarak yazdım 70 i :) ) herkeze yer var.

Hoşgeldin abi. Yaş mühim degil amaç mühim. Hem 45 nedirki daha sürecek çook zamanın var. Yollarda görüşürüz.

aramıza hoş geldin ulzana umarım istediğin motoruda alabilirsin :cat:

ULZANA, aramıza hoş geldin. Sitede senin yaşlara yakIn insanLAr da var. Ama arkadaşların da dediği gibi burada önemli olan dostluk ve samimiyet. Yaşın çok önemi yok.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hoşgeldin abi, Allah utandırmasın...

arasira azitip sagi solu dagitabiliyoruz.
gerektiginde eline sopayi alip bizleri hizaya cekecek büyüklere de ihtiyacimiz var. :)
hosgeldiniz. :rendeer:

Hoşgeldin ihtiyar delikanlı abim,bende 40 lık delikanlılardanım.Motorize ekipde yaş sınırı koymamış bakanlar kurulu. :flower: Varadero da ne yakışır abime şöyle en siyahından :rendeer:

ULZANA, hoşgeldin arkadaşım. varadero düşünen biri motorsiklet altyapısı olan biri olmalı. bu motor ay ne güzel diye seçilmez. belli ahtiyaçları karşılamak için tasarlanmış ve türünün en iyilerindendir. sanırım aramıza birikimi olan bir arkadaş katılıyor. bize kendinden bahsetsene biraz. :king:

epey eski motorcuyum.son motorum tenere 660 idi.kızımın büyümesini bekliyordum.artık zamanı geldi.varadero da sona yaklaşıyorum.yani yeni bir başlangıca...

hoşgeldin abi (yoksa amcamı demem lazım) valla babamla aynı yaşta gibisiniz babam 59 luydu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :rendeer:

hoşgeldin abi ,eli elcik tutan ayagı yere basan herkes katıla biliyo,tekrar hoşgeldin :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin ulzana kardeş bende 48 :cat:

cuk_o' Alıntı:
hoşgeldin abi (yoksa amcamı demem lazım) valla babamla aynı yaşta gibisiniz babam 59 luydu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :rendeer:

Dede deseydin yaw :salut:

Ehhh yaslandik herhalde :salut: sag olun kardeslerim :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar