Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Merhabalar ismim Kadir, yaşım 24, bilgisayar mühendisiyim. Ümitköy / Ankara'da yaşıyorum. Motosiklete başlamaya niyetliyim, bu sebeple aranıza katıldım kabul ederseniz :)

Motosikleti
2018 Kuba Dragon 50
yalnız şimdi baktım konu doğduğum yıl açılmış ona göre cevap verirsen agu bugu

Herkese merhaba. Adım kerem. istanbul ataşehirde oturuyorum. 35 yaşındayım, kısmetse bu hafta bir scooter alıp bende aktif olarak kullanmaya başlicam.
Herkese kazasız belasız sürüşler.

Selam arkadaşlar ben Erhan İstanbul da yaşıyorum aslında atamam yeni çıktı 😁 29 yaşındayım motorsiklet almayı düşünüyorum bu vesile ile siteyi buldum yardımlarınızı bekliyorum (hangi motoru alacağıma karar vermedim henüz)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam istanbuldan m.tayfun 30 yaşındayım kendi işimin patronuyum ticaretle uğraşıyorum:)

17 YAŞINDAYIM KİLİSTE YAŞIYORUM KUBA CG 100 SÜRÜYORUM 5.CÜ MOTOSİKLETİM MODİFİYE TUTKUNU MOTOSİKLET AŞIGIYIM KİLİSTE HURDACİ GERİ DÖNÜŞÜM DE ÇALISIYORUM

İsim : Kürşat
Meslek : Özel bir Havayolunda Kabin Amiri
Motor : Eski racing'ci yeni Burgman 650 li :)

Arkadaşlar sitenin yaş ortalamasını merak ediyorum... Daha önce böyle bir konu açıldımı bilmiyorum (daha doğrusu rastlamadım) Hatta buraya herkes yaşını, mesleğini filan kısaca kendini tanıtan bir mesaj gönderse hoş olur diye düşünüyorum...

Adım Alper Kanar, yaşım 22 Sakarya Üniversitesinde Turizm İşletmeciliği Okuyorum...

Adım Yalçın Özbay, 16 yaşındayım Sağlık Meslek Lisesinde okuyorum, Temmuz ayında Mondial MH Minör alacağım hayırlısıyla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar