Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Merhaba Arkadaşlar.. Adem KESKİN Sakarya/Serdivan SAÜ'de güvenlik.. Aranıza katilmaktan mutluluk duyuyorum herkeze
Selam ederim;) nasip olursa Fazer 600 inş.:)

TALAŞLI İMALAT MAKİNA YEDEK PARÇA ANKARA ORTADOĞU SANAYİ TİCARET MERKEZİ
tvwtm.jpg
[/url][/IMG]

Selamlar efenim. 21 yaş. Boluluyum. Bolu 112 1 NOLU ASHİ Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapmaktayım...

Yaşım 26 yazları Balıkesir Akçay kışın İzmir Buca' dayım. Restorasyon Teknikerim (Zonguldak Karaelmas Ünviersitesi Safranbolu M.Y.O) şuanda Balıkesir Üniversitesi Mimarlık bölümü 4. sınıf öğrencisiyim Aynı zamanda özel öğrenci olarak yüksek lisans dersleri alıyorum :) Okumaktan içim soldu bee

Adım Burak 21 yaşındayım Avukat Katibiyim Mersin'den katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar :D

İsmim Demiralp. Abant izzet Baysal Üni'de işletme okuyorum. Bir yandan elektrik okuyorum. Aynı zamanda elektronikçide çalışıyorum. Powerled aydınlatma sistemleri yapıyoruz. Motosiklet için gündüz ve sis farı çalışmalarım var fakat maliyeti düşürmek istediğimden işler o kadar kolay olmuyor.

Adim Gürkan Erkan 21 yasindayim.
Istanbul üniverisitesi otomitiv teknolojisi bölümü mezunuyum.

35 yaşında yım,selanik göçmeniyim,istanbulda oturyorum şu an carefourda marmaraforumda tekstil reyon sorumlusuyum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar