Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
merhaba arkadaşlar eskişehirden kenan 33 yaş, motorum yok ama almak uzereyım fakat kararsızım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------

arkadaşlar yamaha tdr 125 hakkında bilgisi olan varmı cevaplarsanız sevınırım

Merhaba arkadaşlar bende Hasan mutlu karabulut Yaşım 18 07:00-12:15 okul :) 14:00-24:00 arasıda DOMİNO'S PİZZA :) hayat zor görün çektiğim çileyi ama bizdende zor durumda olanlar var allah yardımcısı olsun zorda olanın, herkesn..

selamlar..
adım ismail
yaş 18 konyalıyım hem elektrikçilik yapıyorum ( oto elekrigi ve sanayi elektrigi )
hemde ögrenciyim

Herkese seLamLar ben eqemen. 19 yaşında öqrenciyim.çukurowa ünw.sinde eLektronik böLümü 2. sınıf okuyorum.

merhabalar arkadaslar. ramazan tekin ben.
antalyada ikamet ediyorum.
turizmle ugrasiyorum.

yaş 49 ankaradayım..ybr 125 im var.
Kışında yağışlı olmas ise biniyorum..
Gıda sektöründeyim.

S.a Ben Cihat Ankarada yaşıyorum. 17 yaşındayım aranıza yeni katıldım çok güzel bir site*

adım murat, muğla-milaslıyım ama kütük aydın, konya marka motorum vardı hondadayım (ters oldu galiba)
ingilizce örtmeniyim,ööööretmeniiiiiim canım benim canım benim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:41 ----------

abi senin köfteci mekanı hususunda sicilin bozuk...:p

abi slm, özelden de yazdım, konyaya bekleriz de dedim,tanışalım-kaynaşalım istedim,çıtır çıtır hamuru üstüne uzanıp yatmış ince uzun biberli, dumanı üstünde bööööle yanında soğuk ayranı da olan mis gibi etliekmekten de bahsettim hala cevap yok??? :p
fazla değil 1-2 kişiyi temaslar kısmına ekledim, sizi de... saygılar

fatih karagümrükten mücahit yılmaz yaş 23 ülker çikolata aş personeliyim sevgiler:)

Denizli'den ''doğuştan ve aileden iki teker hastası'' 43 yaşındayım emekli Astsubay.Memleket Isparta.

Merhabalar ben Abdullah Erim ÖZEL,

İTÜ Makina Mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim, doğma büyüme Maltepe/İstanbul 'luyum. Sitedeki tüm abilerim ve kardeşlerimle sevgi ve saygı çerçevesinde muhabbet etmek ve bilgi paylaşmak bu siteye üye olmaktaki amacımdır. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :p

Senin kaskına kurban :cherry:

Son düzenleme:
ben de çulsuz ama gururlu ama gönül açısından zengin bir insanım bursa'dan katılıyor 27 yaşındayım.işçiyim eziğim ezenleri kınıyor.çok zengin arkadaşları da unutmayalım onları da aynı şekilde seviyorum kınama yönünden.:farao:::angry2::::eviiil::::158::
tüm motor severlere en içten dileklerimle saygılarımı sunarım...::142::

17 yaşındayım...mobiletimle alemlere akıyorum...bu alem ve asfalt benden sorulur...

Çanakkaleden giriyorum nete...:p yani bizim ev burda...:queen:

adım murat, muğla-milaslıyım ama kütük aydın, konya marka motorum vardı hondadayım (ters oldu galiba)
ingilizce örtmeniyim,ööööretmeniiiiiim canım benim canım benim

abi slm, özelden de yazdım, konyaya bekleriz de dedim,tanışalım-kaynaşalım istedim,çıtır çıtır hamuru üstüne uzanıp yatmış ince uzun biberli, dumanı üstünde bööööle yanında soğuk ayranı da olan mis gibi etliekmekten de bahsettim hala cevap yok??? :p
fazla değil 1-2 kişiyi temaslar kısmına ekledim, sizi de... saygılar

hacı etli ekmek yedim geçen masa önüne geldi bir peçetelikten öteki peçeteliğe kadar tahta üzerinde...harbiden güzeldi...her türlü gideri var...:p ama Konyaya işim pek düşmez be aga...ama sen İstanbula illaki gelirsin...selam sevgiler olsun örtmenim...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar