Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
merhabalar hakan ben, yaş 24
iş başvurusu gibi olacak da :p
müzisyenim, elektornik teknikeriyim,yabancı dillerim de var norveççe ve ingilizce, şimdilik benzin istasyonunda market görevlisiyim sürekli gece vardiyalarında. ama yoruldum bırakıyorum, bi nevi işsiz de diyebilirsiniz :p . var mı iş veren :D

2005 te bu konu acıldıgında 21/25 yaşa arası olanlar şidı 25/30 yaş arası olmuştur tahmınımce
bende şuan 27 yaşındayım yılbaşı 27 olacak konyada boz<kırdayım
ziraat odasında sözleşmeli personelım
motorum keeway speed 150 ama bıktım bundan
bu yaza motor bakıyorum ıyı gunler ıyı geceler herkeze

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1968 Doğumluyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Özel bir Şirkette Muhasebe elemanıyım. Tüm motorculara iyi sürüşler dilerim....

başlık 2005te açılmış o tarihte ankete oy verenler şimdi kategori atladı ankete göre :)

Tekniker

Merhabalar; ismim İhsan,İzmirliyim
Yaşım 42 Aslında teknikerim ancak uzun zamandır merkezi İstanbulda bulunan kurumsal bir şirketde ofis görevlisiyim.
Ayrıca profesyonel olarak Ahşap model gemi sanatçısı ve ustasıyım 5 yıldır bu hobi sanatını işten arta kalan zamanımda devam ettiriyorum,bekarım.

Merhaba...44 yaşındayım...

Nasa da ofisboyum...:queen: Houstonda ayak işleri getir götür yapıyorum...:p

USA...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba...44 yaşındayım...

Nasa da ofisboyum...:queen: Houstonda ayak işleri getir götür yapıyorum...:p

USA...

:)
Pasadena da bi köfteci var parmaklarını yersin.Atla gel köfteler benden

Son düzenleme:
Selam ben Doğan yaş 20 Zonguldak'ta yaşıyorum ve Zonguldakta bir kurumda tasarımcıyım!

adım ramazan yaşım 21 tedaş çalışanıyım (elektiriği kesinlen arkadaşlardan ricam 186 arasınlar :cat:

Selamlar herkese yaşım 39 ismim bahadırhan istanbulda ikamet etmekteyim.mesleyim watman (makinist)

Selamlar,saygılar
Tayfun Yavuz,yaş 17,lise-sağlık,anestezi son sınıf öğrencisiyim,istanbul-fatih sultan mehmet e.a.h'da stajer olarak çalışıyorum.Allah korusun çalıştığım yerde ameliyat durumunuz olursa yardımcı olurum.

Merhabalar ben Abdullah Erim ÖZEL,

İTÜ Makina Mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim, doğma büyüme Maltepe/İstanbul 'luyum. Sitedeki tüm abilerim ve kardeşlerimle sevgi ve saygı çerçevesinde muhabbet etmek ve bilgi paylaşmak bu siteye üye olmaktaki amacımdır. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :p

Hayırlı akşamlar ben Alparslan AKBALIK Tekirdağ da oturuyorum yaşım 21 kendimize ait güvenlik şirketinde çalışıyorum 150 zatım ile aranızdayım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar