Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Selam adım Vahid 23 yaşındayım yeni mezun doktorum.
Bu cumlenin arkasından tanışmak isteyen bayanlar diye komik bişe yazardım ama sözlüyüm. :wiinkk:

Selam ben Yalçın. Özel bir firmada mobil uygulama geliştiren bir yazılımcıyım yaş 21. Ayrıca oldukça yeniyi burada:)

Merhaba

Arkadaslar ben samsunluyum ismim Ibrahim yurt disinda yasiyorum memlekete motorlal gelmeyi düsünüyorum corumda akrabalari ziyaret edip gezecegim bildiginiz etkinlikler motorcular arasinda programmlar bulusmalar vesaire bildiginiz tarihler varmi cevaplariniz icin simdiden tesekkürler.

Selamun Aleyküm Abilerim. 17 yaşındayım Ankara batıkentte oturuyorum Adım Emre. A2 ehliyete yeni kaydoldum İnşallah 2011 de motorumu ve ehliyetimi alıyorum. Lise son sınıf öğrenciyim Endistri meslek lisesinde okuyorum. Maddi durumlar yüzünden bi Skyjet F5 almayı düşünüyorum yada o tarz bişey :( :) herkeze iyi akşamlar.

sedat yayan yaşım 27 adıyaman kahtalıyım şuan istanbuldayım ve özl.güv.görevlisiyim.

Merhabalar ismim Adil Yaşın 26 Ankarada Yaşıyorum Özel bir Müh. Şirketinde Özel Şöförüm Ama kendimi bildim bileli Motorsiklet Hastasıyım. İşyerinde bir gün Patronumu araba yerine Motorla Gezdirmek gibi bir Hedefimde war :)

motorla gezen tek iş adamı olur :queen::queen:

Selam, Adım Çağlar, yaş 27 İstanbuldayım, Meslek Elekronik ve Otomasyon ( Şu anda Marmaray tüp geçit projesinde çalışıyorum )

Saygılar.

Emrah 23 yaşındayım Manisa'lıyım İzmir'de Ege Üniversitesinde çalışıyorum...

merhaba Hasan Ensar Yegin
kendi dükkanımda kuaförüm(turzm)
yamaha dt125 r ve yamaha ybr 125 /3

merhaba ben mustafa emin 27 yaşındayım özel bir işyerinde muhasebeci olarak görev yapıyorum
st GT250R

selam ben Gürkan Tosun 19 yaşındayım İzmir'de bir seyahat acentasında çalışıyorum hemde 9 eylül turizm otel işletmeciliği öğrencisiyim..

selam, istanbul gokturkten Erkan, yas 29
ozel guvenlik isi ve bisiklet tamir isi yapiyorum, eee malum bu devirde tek is yaparak gecinmek zor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar