Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Cem İstanbuldan 30 yaşındayım bi aracı kurumda Sermaye Piyasaları Operasyon bölümünde çalışıyorum. İnşallah bu aralar bi motor alacam çünkü canım karıcığımdan izin aldım. heeeyoooooo :rendeer: :bounce:
Ben Cem İstanbuldan 30 yaşındayım bi aracı kurumda Sermaye Piyasaları Operasyon bölümünde çalışıyorum. İnşallah bu aralar bi motor alacam çünkü canım karıcığımdan izin aldım. heeeyoooooo :rendeer: :bounce:
Yasemin Çelikbaş,
ist.bağdat cad.de sürücü kursunda müdürlük ve öğretmenlik yapıyorum.yolun yarısı derler ama ben yola daha yeni çıktım en güzel yaştayım 35.
Adım Işık, yaş 42, meslek bilgi işlem uzmanı, 4 sene öncesine kadar bir bankanın bilgi işlem müdürüydüm. Banka battıale: , ama ben batırmadım. Şimdi web siteleri, yazılım satış-destek gibi işlerle uğraşıyorum.
Adım İhsan,yaşım 36,aslen Orduluyum İstanbul da oturuyorum,Triko(kazak)imalat-toptan satış işiyle uğraşıyorum,üç çocuk babasıyım,motorum zealsun zs 200 gy-a.
Merhaba Arkadaslar. Ben Mücahid ÇABUK. İstanbulda oturuyorum.Aslen Balıkesirliyim. İstanbul Kültür Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf ögrencisiyim. Yas 26.Bir yazılım firmasında part time calısıyorum.