Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
selamlar..gürel ben kırklareli'den..yaş 36 teneke kutu imalatı yapıyorumm

Ben Cem İstanbuldan 30 yaşındayım bi aracı kurumda Sermaye Piyasaları Operasyon bölümünde çalışıyorum. İnşallah bu aralar bi motor alacam çünkü canım karıcığımdan izin aldım. heeeyoooooo :rendeer: :bounce:

Ben Özgür ,yaş 31 , Bankacıyım ve İstanbuldayım. Son ÖTV artışı şokunu atlatmaya çalışıyorum

camadan' Alıntı:
Ben Cem İstanbuldan 30 yaşındayım bi aracı kurumda Sermaye Piyasaları Operasyon bölümünde çalışıyorum. İnşallah bu aralar bi motor alacam çünkü canım karıcığımdan izin aldım. heeeyoooooo :rendeer: :bounce:
he he:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nihat Uzun,
Siyasi bir partide birim koordinatörlüğü ve başkan asistanlığı yapıyorum,
yaşım 25

Slm. A.Umut Zeybek

İzmir.... İnşaat Teknikeriyim 31 Yaşındayım

Yasemin Çelikbaş,
ist.bağdat cad.de sürücü kursunda müdürlük ve öğretmenlik yapıyorum.yolun yarısı derler ama ben yola daha yeni çıktım en güzel yaştayım 35.

Adım Işık, yaş 42, meslek bilgi işlem uzmanı, 4 sene öncesine kadar bir bankanın bilgi işlem müdürüydüm. Banka battı:pale: , ama ben batırmadım. Şimdi web siteleri, yazılım satış-destek gibi işlerle uğraşıyorum.

Adım İhsan,yaşım 36,aslen Orduluyum İstanbul da oturuyorum,Triko(kazak)imalat-toptan satış işiyle uğraşıyorum,üç çocuk babasıyım,motorum zealsun zs 200 gy-a.

Selam adım İbrahim, Ortopedi uzmanıyım.. Kazasız sürüşler, ameliyathanede karşılaşmayalım lütfen :)

adım cengiz tütenyurd. yaş 27. mimarım.

istanbulda oturuyorum. ve ZS200GY-A kullanıyorum.

Merhabalar.Ben ALİ Sungur.Aslen Bornovalı,4 yıldır Kadıköylüyüm.İş makinesi opratörüyüm.50 yaşındayım.

Merhaba Arkadaslar. Ben Mücahid ÇABUK. İstanbulda oturuyorum.Aslen Balıkesirliyim. İstanbul Kültür Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf ögrencisiyim. Yas 26.Bir yazılım firmasında part time calısıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar