Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar. adım onur. yaşım 29 halen öğrenciyim istanbul üniversitesi ve anadolu üniversitelerini bitirdim. şimdi marmara üniversitesinde son sınıfta okuyorum. kısmetse 3. üniversitemi bu sene bitireceğim.
Bu başlık açıldığında şimdiki yaşımdan 5 yaş daha gençtim ve başka bir işle meşguldüm. Güncelliği kalmamış başlıkların kilitlenmesi gerekir ki tekrar hortlatılmasın.
arkadaşlar forumda aradım bulamadım özellikle bu sadece serseriler motor sürer diyen aile bireylerime karşı bu başlığı açtım dedimki bakın serseriler değil asıl beyfendiler motor sürer size kanıtlayacağım :cat:
bakalım ilk ben başlayayım
meslek: sağlık memuru (araştırma hastanesi ameliyethanede çalışıyorum)
motor dışında hobi: akvarum, ve her türlü outdoor sport(kayaktan tutun avcılığa kadar)
Meslek: 1. Sınıf Yazılım Mühendisi.
Hobi: Profesyonel fotoğrafçılık,Android-Mac tabanlı yazılım geliştirme,Yemek yapma,Body Building diye gider bu
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaş = 17
meslek web tasarımı ( okuyor ) ( amatörce yapıyor )
ehliyet yok
serseri denilmesinden hoslanmam ama acıktan okuduğum icin calısamıyorum mahallede gezdiğimden adım serseri oldu ..
Okul : İKÜ - Bilgisayar Mezunuyum.
İş : Özel Sektör , Eğitim Kurumunda Eğitmenim. (Yazılım ve Veri Tabanı Uzmanlığı Dersi Veriyorum.)
Hobi : İleri Düzey Bilgisayar/Web Programlama ve Grafiği , Mekatronik
yaş =22
meslek=fotoğraf baskı (foto şipşak)
ehliyet de var
sakin bi tipim ama cross var diye serseri olduk mağaza ama olsun :queen:
hobi =akvaryum supermoto cross müzik