Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Adım Yalçın. 52 yaşındayım. Mühendisiyim. Kawasaki KLR 600S kullanıcısıyım.Isparta da oturuyorum

Samet Erdem Kırıkkale/ankara Genelde ORalardayım 19 Yaş Bilgisayarcıyım Dnm prgrm ntwork

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
merhabalar yaşım 16 :D:D GİLERA RUNNER 180 SP kullanıyorum
LİSE 1 :D

slm adım fatih 24 yaşındayım kısmetse bu yaz veteriner hekim oluyorum... honda cbr 125r repsol kullanıyorum....yeni kavuştum davşanıma :)

Diyarbakır İlyas 30 öğretmenim Daha motor almadım gözüm raptorlarda hala karar vermiş değilim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
18 yaşındayım.
Üniye gırıyorum bu sene ressamım.

adım ayça, öğretmenim, 25 yaşındayım.
motor ehliyetim var fakat henüz bir motora sahip değilim.
vitesli bi motor almak istiyorum ama kullanabileceğimden emin değilim.
scotterı bile defalarca çarpmışlığım vardır da:)

Bora Atay yaşım 18 . Bu cuma sonun da tamirden cıkarıyorum motorsikletimi (aldıgım da pert bir haldeydi ve sagolsun izmir de ki fotolarını da koyacagım abılerle toparladık.maddi durum ögrenci ne de olsa ) :) Hukuk öğrencisiyim..

Yaş 51 yolun yarısı, emekliyim, İstanbul'luyum ama Trabzon'da oturuyorum...yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim....:queen:

adım Sercan 23 yaşındayım..kendimi bildim bileli motorun üstündeyim :) uludağ üniversitesinde Veterinerlik okuyorum

berkay ünlü 16 yaşındaym lise öğrencisiyim hedefin Skyjet F5 150-23 almak bursluluk sınavını kazandığım için 3 ayda bir par alıyorum onları biriktirip motor alıcam allah izin verirse bide motor almam için ailemin koyduğu şart üniversite yada astsubay myo veya harp okulu :(

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam dostum. Ben sinan 27 yaşındayım istanbulda özel sektörde yöneticilik yapıyorum.

evet bu konu zamanında birden fazla açılmıştı ama haydin bir daha....

Adım Murat, tiyatrocuyum, makine müh. 3. sınıftan terkim, 25 yaşındayım...

Bu arada topic'i açan Alper, okuduğu bölümün etkisiyle böyle bişey yaptın galiba
Turizmci seniii.... way hadi bakalım neredeniz? n'aparız? kaynaşalım falan.... :thumleft:

aga naptin sen ya mak müh terk tiyatrocu :) bende makina müh. yim ama en iyisini yapmişsin ..makine müh = amele :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar