Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
eskişehirden ALİ....
yaş 18 e dayandı;)
2.el eşya alıp satıyorum:)
boş vakitlerimde okula gidiyorum...;)

* Kocaeli - İzmit
* Bridgestone-Lassa Lastik Üretim tesislerinde (Brisa) Kalite grubunda çalışıyorum
* Motorla ilgili gerçek yada sanal bir grupla olmak beni en az motor kadar keyiflendiriyor

23 Türkçe öğretmeni.

İsteyerek öğretmen olmadım. Şimdi ücretli öğretmenlik (modern kölelik) yapıyorum

Öğretmenlik dışında kalan zamanlarda evden grafik tasarım yapıyorum. henüz düşük CC'de olsa çok sevdiğim Motorumu bu işle kazandığım parayla aldım.
En azından okula gidip gelirken motorumla gidiyorum diye kendimi avutuyorum.

benden de genç arkadaşlara tavsiye.. mutlu olmak için MESLEK SEÇİMİNE DİKKAT

3 yıldır Özel Banka - Kurumsal Bankacılık iken Araç Filo Kiralama sektörüne yatay bi qeçiş yaptım... :)

Merhabalar, 31 yaşındayım, sınıf öğretmeniyim. Yamaha YZF R6... Herkese kazasız sürüşler...

Herkese Selam, İsmim Soyer Girne KKTC de yaşamaktayım yaşım 58 emekliyim.

Herkese gönül dolusu selam ve sevgiler. İsmim Hikmet Özel şirkette muhasebeciyim.

İsmim Hakan bilgisayar tamircisiyim ist avrupa yakasında ikamet etmekteyim pc konusunda yardımcı olurum.ilk motorum zat150 13000km gitti sonra pili bitti:) apache150 modeline gectim şuan motordan çok memnunum motor hayatına atıldıktan sonra 1 büyük kazam oldu platin taktık şimdi tam motorcu olduk:) yeni evliyim hanımda scuter istiyo ama zor olmaz ist trafigi insan yer yaşım 26 neyse çok laflamiyim:)

herkeze slm adım Erkan Oral Eskişehirde buzdolabı fab. çalışmaktayım 29 yaşında evliyim...:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar