Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Ahmet HARDAL otomativ sektöründe işçi olarak 10. seneyi devirdim, 32 yaşındayım, mondial 150 re kullanıyorum.

Yaşım 18
Bilgi İşlem Müdürüyüm, aynı zamanda öğrenciyim

CİHAN ULUS istanbul ikamet S.B.F. mezunuyum yaşım34 motokuryelik yapıyorum .neye niyet neye kısmet derler ya işte öyle bişiii

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
25, Endüstri Mühendisi, İstanbul - Cidde

Ben İstanbuldan nejdet namıdeğer necobey piaggio hexagonum var net cafe sahibiyim yaşım 30

Ben Murat ÇELİK. 33 yaşındayım. Elazığlıyım. Kuyumculuk yapıyorum. Honda CBR125 kullanıcısıyım. ELAZIĞ MOTOSİKLET VE MOTORSPORLARI KULÜBÜ üyesiyim. Herkese kucak dolusu selamlar...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
adım erdem istanbulda yaşıyorum arçelikte satış elemanıyım 21 yaşındayım (beyaz eşya alacak site üyesi arkadaşlara indirimli beyaz eşyalar benden)

adım semih 20 yaşındayım Bedir Metalde Tasarım Şefiyim

birde öğrenciyim marmara Üniversitesi Makine

Son düzenleme:
selam!!! ben gözde güler, yaşım 29 ve izmir'de yaşıyorum. perakende sektöründe mağaza yöneticisiyim.

merhabalar ben tuncay şimşekli . 16 yaşındayım . öğrenciyim (hala bitmedi şu okul:mrgreen::p) hayırlı günler...

ben Tuna Nissan Otomotiv Genel müdürlükte idari işler ve satınalma uzmanıyım 36 yaşındayım bir kız cocuk babasıyım ..:)
annemimi, kardeşimimi, karımımı, kızımımı yoksa motorumumu daha cok seviyorum henuz cozemedim.

Aslen hataylıyım ama Adanada doğdum büyüdümm 23 yaşındayım club işletmeciliği yapıyorummm daha doğrusu yapıyordummm şimdi market açıyorummm

ad soyad: serkan helvacıoğlu .. doğu akdeniz mimarlığı bitirsemde bende her türk genci gibi mesleğimi değilde baba mesleğini yapıyorum (ne yalan söylim...baba mesleğinde daha çok para var :p)
antalyalıyım ve eski sanayide hırdavat nalbur işi yapıyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar