Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
ben selçuk yaşım 31 textil (ihracat) firmasında baskı nakış takıpçısıyım istanbulda...

Slm, ben İstanbul'dan Alişan. 22 yaşındayım, motor teknisyeniyim. Ve temmuz ayında da askere gidiyorum.

Slm İstanbuldan Orhan. Yaş, 26 bitmek üzere. Esas meslek Teknik Öğretmenim. Bilgisayar bölümü.

Öğretmenlik yapmıyorum, piyasaya bilgisayar programları yazıyorum web programları ya da masaüsütü programları farketmiyor. Kaydedilip üzerinde işlem yapılacak data nız olsun yeter, hallederiz :)

Motosikleti
Suzuki Burgman
selam ben ferhat maalesef muhasebeciyim istanbuldan katılıoomm 25 yaaşş

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaşım ? bilmiyorumki her sene değişiyor :)
24
makina teknikeri + teknik ressam + kalıpçı
öf be ne zor iş bu mesleği anlatmak

adım barış 33 yaşındayım, bilgisayar oem ürünleri ithal eden bir firmada müşteri temsilcisiyim ikamet istanbul

Merhaba ben İstanbul'dan. Bir İhracat Firmasında Mali İşler Müdürüyüm. Yaşım 37::tutkuy::

simfer' Alıntı:
selam ben ferhat maalesef muhasebeciyim istanbuldan katılıoomm 25 yaaşş

bende muhasebeciyim:cat: dostum neden malesef diyorsun :farao:
eğer muhasebeye ilgili değilsen mesleği bırakmanı:pr: veya böyle dememeni tavsiye ederim:bounce:

iyiki muhasebeciyim :queen:

Sevgili arkadaşlar,

Üşenmedim, hesapladım. Anket sonuçlarımıza göre sitenin yaş ortalaması 27.83053435.

Bir gereksiz bilgiler mesajımızın daha sonuna geldik. Yapımda ve yayımda emeği geçen tüm kütükler adına iyi günler diliyorum.

sanırım geç kaldım ama yazmadan edemedim,, Tahsin Şeheri - istanbulda oto kiralama şirketim var

Arkadaşlar ortalamayı yükselteyim 48 ekonomist (yapmasamda),eski radyocu ,yazar, çizer bilumum gereksiz-onlara göre -işlerle uğraşan bir üyeyim

slm bir kit'te muhasebe memuruyum yaş 26, motor merakım hat safada, bi tane almayı düşünüyorum, gönlüm gt250r dan geçiyor. forumları devamlı takip ediyorum, nerdeyse çoğunuzu tanışmadan tanıdım(!).herkese kazasız, belasız günler dilerim.

62 yasındayım marketlerim var mondial 110 tf ,yamaha fzr,cbr1000.ybr125,birde honda beatım var ( bu kadar motor neden diye sorarsanız markette lazım oluyor...

bahadır çohadar 23 makina muhendisiyim kırşehirde doğalgaz işindeyim yarışmacı arakadaslara başarılar :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar