"Bildirimleriniz" sekmesinde sadece beğeni aldığımızda uyarı alıyoruz. Halbuki mesajlarımızdan alıntılarda da bu uyarı olmalı. Diğer türlü bizden yapılan alıntıları kaçırıyoruz ve belki de yanıt vermemiz gereken bir durum havada kalıyor.
Zaten var. Mesaj kutunuzun kapasitesi 100 mesajla sınırlı. Eğer alıntılandığınızda bildirim göremiyorsanız mesaj kutunuzu boşaltmanızı öneririm.
Zaten var. Mesaj kutunuzun kapasitesi 100 mesajla sınırlı. Eğer alıntılandığınızda bildirim göremiyorsanız mesaj kutunuzu boşaltmanızı öneririm.
Mesaj kutumda sadece 7 mesaj vardı (sildim şimdi). Alıntılarda bildirim gelmemesinin nedeni bu değil sanırım. Sadece beğeni aldığımda bildirim görüyorum (o da kırkta bir)
vBulletin altyapısı ile ilgili sanıyorum. Başka bir forumda yönetici iken benzer sıkıntılar çok olurdu. Biraz ilgi istiyor site ama işte söylendiği gibi çok spesifik gruplar olduğumuzdan, eski fonksiyonları da yok forumların. Dolayısı ile uzay boşluğunda dolaşan işlevsiz uydular misali, ömrünü tüketene kadar gidecek. Sonrası karanlık. En çok üzüldüğüm yanı ise, çok değerli bilgi ve paylaşımların yok olma olasılığı. Sırf bu nedenle, üyesi olduğum bir fotoğraf forumunda hem kendi paylaşımlarımdan bazılarını, hem de değerli gördüğüm bazı mesajları yedeklerdim.
O zaman günah benden gitti.
Üye kontrol paneli - Seçenekleri düzenle - Alıntı bildirimleri (Private message kısmı seçili olsun) - Değişiklikleri kaydet
Teşekkür ederim. Bildirim ayarlarını değiştirdim.
Şimdi de denemek için bir alıntı ve iki beğeni rica edebilir miyim? (olmuşken 2 beğeni olsun dedim)![]()
Teşekkür ederim. Bildirim ayarlarını değiştirdim.
Şimdi de denemek için bir alıntı ve iki beğeni rica edebilir miyim? (olmuşken 2 beğeni olsun dedim)![]()
O zaman günah benden gitti.
Üye kontrol paneli - Seçenekleri düzenle - Alıntı bildirimleri (Private message kısmı seçili olsun) - Değişiklikleri kaydet
Destekler için teşekkürler![]()
Ama beğeni bildirimi ile alıntı bildirimi farklı işliyormuş, onu gördüm. Beğenide, bildirim kutusundaki linke tıklayıp doğrudan beğeni alınan mesaja (ve konuya) ulaşabiliyorken, alıntı bildirimi özel mesaj gibi geliyor. Evet bir link veriliyor ama onu kopyala, adres satırına yapıştır vs. pratik değil. Tabii bir sakıncası da, çok fazla alıntı yapıldığında, özel mesaj kutusunun limiti de dolabiliyor. Bu kez de mesaj kutusu temizlemek gerekecektir. Alıntı bildirimi de, beğeni bildirimi gibi olsa çok daha işlevsel olacaktır.
Yine de en azından tek tek mesaj kontrol etmekten iyidir. İyileştirilebilir mi? Bence evet...

Alıntılar için ben mail bildirimlerini kullanıyorum ve direkt link ile yönlendirme sağlıyor. Beğeniler için sitenin bildirimler paneli iş görüyor.
Örnek Görsel;
[url]https://r.resimlink.com/Lz3aDSxljYi2.png[/url]