Sitemizin En Taze Üyesi DenizciDerya Ellerinizden Öper.

Tebrikler,inanın çooook sevindik.::xblink::::haapppy:::biggrinn:thumleft:

Bizim yerimize gıdısından koklayınız.:rendeer::rendeer::rendeer::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bahtı açık, ruhu denizler kadar engin, anası babası hep yanında olsun, gözünüz aydın. :rendeer:

Hayırlı bir insan olmasını ve bu dünyada barış için sonuna kadar savaşanlardan olmasını Yüce Allahtan diliyorum, Takdir her zaman Yüce Allahındır.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Allah analı babalı büyütsün. Bahtı açık olsun inşallah. Sağlıkla mutlulukla büyüsün Deryacık. :rendeer:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
analı, babalı sağlıklı uzun ve güzel bi ömür geçirmesi dileğiyle. hayırlı uğurlu olsun:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah analı babalı büyütsün.... Bahtı çık olur işallah..... :rendeer:

Sizide tebrik edeyim unutmadan... :mrgreen:

Hoşgeldin DenizciDerya ::pembe::inşallah bahtın açık,bizlerede görmek nasip olur:rendeer:
Muzaffer kardeşim, kutlarım seni ve değerli eşini allah acı gün göstermesin inşallah...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tüm Denizcilere ay pardon tüm MT cilere :cherry: özellikle sizlere hayırlı olsun :rendeer:

Allah hayırlı, sağlıklı ve uzun ömür nasip etsin. Hemen ona uygun kask, mont vs siparişi verin, özel yaptırın hazır bulamazsınız :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili MT,

Uzuuun bir bekleyişin ardından Kızımız Derya 31 Temmuz Perşembe Sabahı dünyamıza sağlıkla gelmiştir. Darısı tüm isteyen dostlarımızın başına... Merak eden, tebriklerini yollayan bütün MT li ağabey ve ablalarının elinden öper ben de en içten teşekkürlerimi tekrar sunarım.
Bundan sonra tüm gezilerimize katılabilmek üzere Sepetli Bir Motor aramaktayım haberiniz olsun:p

Denizci adamın kızı çiçek börtü böcek olacak değil ya elbette Derya olacak
İnşallah bahtı ve ufku açık,ömrü de uzun olacak.

Tebrikler Muzaffer kardeşim. Mutlu bir hayatı olsun inşallah. Çok seviniyor olmalısın... Ayy canım benim..!

Muzaffer abi allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın. Birşey diyemiyorduk bebek beklediğiniz için ama artık aramıza katıldı sizde katılırsınız hep beraber. 1 araba her daim eşlik eder gezilerde bize biliyorsun. :)

Ve beklenen haber :rendeer:

Çok mutlu oldum Muzaffer Abi.. Eylem ablamı ve seni çok tebrik ederim..

Allah analı babalı büyütsün...

Deniz ismini yeğene kaptırdım diye üzülüyordum ama harika bir alternatif bulmuşsun :cat:

Derya'yı öp benim için :rendeer:

Allah analı babalı büyütsün,mürüvvetlerini de görürsünüz inş.. :rendeer:

Son düzenleme:
allah analı babalı büyütsün ve kötügün göstermesin ağlesiyle neicemutluyıllara:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar