teşekkürler yarın müsaitsen sende gel tanışmış oluruz :rendeer:
gelmek isterdim ama akşam çalışıyorum saat 7 de iş başı sabaha kadar devam inş başka zaman size iyi eğlenceler
teşekkürler yarın müsaitsen sende gel tanışmış oluruz :rendeer:
doğum günün kutlu olsun kuyucadısı'nın en cadısı![]()
gelmek isterdim ama akşam çalışıyorum saat 7 de iş başı sabaha kadar devam inş başka zaman size iyi eğlenceler
Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın sana ve sevdiklerine sağlık, mutluluk ve sevgi dolu günler getirirmesini dilerim.
teşekkürler hep birlikte inşallahdogum gununuz kutlu olsun eglenceleli bi parti olacaga benzer..insallahta oyle olur..nice yillara.
doğum günün kutlu ve mutlu olsun çağla. nice mutlu senelere :rendeer:
Nice Mutlu Senelere Kuyucadısı
Çok Sefilen Birisin Çünky Mt asLa VazGeçeMez Senden DieLim Ve No Volvere DieLim :bounce:
:rendeer::rendeer::rendeer:
[YT]KDf1rzSlp_M[/YT]
:rendeer::rendeer::rendeer:
İzleyemiyenler için Alternatif link : http://www.youtube.com/watch?v=KDf1rzSlp_M
ya eray ben sana ne diyim
bu ne güzel bir hedye böyle... canımsın ya
nasıl mutlu oldum anlatamam sana![]()
iyiki doğdun.:rendeer:
yarın işlerimi halladebilirsem oğlumla beraber gelmeyi istiyorum
Çağla'cım ben de tüm sevdiklerinle sağlıklı, mutlu, huzurlu, 2 tekerli bir ömür dilerim sana, herşey gönlünce olsun.:rendeer:
Yeşim'in de bahsettiği gibi yarınki programdan bir fırsatını bulabilirsek mutlaka gelmek istiyoruz.![]()
evet çok taze daha cuma oğuz abimizin yaş gününü kutladık ordan kalmayakın olsaydı kesin gelirdim neyse tekrar allah uzun ömür ve sağlık versin kalbimiz sizinle :rendeer:iyi eylenceler dillerim .
![]()