Geçte olsa doğum gününüzü kutlar daha nice senelere böyle mutlu mesut girmenizi dilerim.![]()
teşekkürler toraman :rendeer:
Geçte olsa doğum gününüzü kutlar daha nice senelere böyle mutlu mesut girmenizi dilerim.![]()
olum ne kolpacı adamsın sen yaaaa...
kim erhanmıalma günahını :queen:
cadı kız kutusunu sakla bak o kadar para verdim kutusuna
seneye de sahicisini alırız olur biter
yaw başıma bela oldu saten kutusu atamadım hiç biyere sapık diycekler diye :queen:
annen ne dedi ben onu meraK ediyorum

40 gün 40 gece değil miydi bu?::23343::... Hiç olmazsa 2-3 gün sürseydi::utangac:, ben dün sebepsiz yere gayet gevşekliğimden kaynaklı unuttum, gezdim tozdum ama uğrayamadım, anca bu akşam konuyu görünce hatırladım... Özür diler, tekrar kutlar, seneye kaçırmamaya söz veririm...![]()
Biraz geç oldu sanırsam dogum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara.
Bu yaşında inşallah herşey diledigin gibi olur ::wish::::alkiis::
Kuyucadısı Hanımın artık acilen bir motosiklet alma zamanı geldide geçiyor. Ebedi artcılık Ebedi mezarcılık nereye kadar cadı bacı![]()
bi doğumgünü kaç gün kutlanır yahu.. popüler olmak böle bişi demek ki..
vakti zamanında bizde popülerdik üniversitede ama kimse doğumgünümü bilmezdiki kutlasın.. hele böyle günlerce sürecek kutlamayı rüyamda bile göremezdim![]()
allah dostunu, içten arkadaşını eksik etmesin; sayısını eksiltmesin çağla
kuyucadısı sende kendi siteni kur artık Mahir vardı bir zamanlar onu severdikşimdi seni seviyoruz ben kimmiyim.Bir Dost
aslında bu bir bağımlılık ego ve şöhret olma duygusu sanal bile olsa bağımlılık yaratır
kuyu bacı bu internete ayırdığı vakti bir ilime harcasaydı o konuda uzman olurdu hatta hatta koca bile bulurdu
şimdi ünlü artık hiç evlenemez evde kalır vallahi.![]()
ben sana değilde bu kel kafalı Babaçinin kafasını yarmak isterim
seni başımıza o sardı çünkütatlı bela:queen: