Sitemde Yayınlamak Üzere Motorsiklet.....

Arkadaşlar motorsikletle alakası olmayan bir sitem var. Üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz arasında motorsikletci cok az vardır.

Sitemde banner şeklinde trafikte motosiklet haklarıyla ilgili yazılar asacagım...

Kısa ve net cümleler istiyorum sizden. Flash banner hazırlayıp tek tek cumleleri geçirteceğim.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Motosikletleri farkedin!

Kısa ve öz. Bunu yazabilirsin. :cat:

Tek Rakibim Türk Hava Yolları :p

Yolların Ustasyım Kızların Hastasıyım :cherry:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Biz kesik tavana değil, gökyüzüne aşığız!

Motorcuyuz, Akıllıyız Ya Da Deliyiz
!!!dikkat!!! Tek Kaportamız Derimiz

Arkadaşlar.. Taşıt sürücülerinin okudukları zaman motorculara saygı ve sevgi duyabilecekleri cümleler lazım bize.

bakın Motorsikletlere Dikkat ! yerine Motorsikletleri Farkedin ! daha etkili.

Bunun gibi uyarıcı akılda kalıcı...

Kimse sorarsanız sorun ; "motoRsiklet" diye bir terim yoktur.

Türk Dil Kurumu'nda da belirtildiği gibi "MOTOSİKLET" diye yazılır ve okunur... :cat:

"Motosikletleri Farkedin!" fena bir slogan değil ancak asıl mesaj çok gizli kalıyor. Deli gibi motor kullananlara gıcık olan biri "farketmemek mümkün mü? sağından solundan dalıyolar adamın" diyebilir. Araç sürücülerinin çoğu trafikte gelen araç var mı diye bakarken otomobil, traktör, kamyonet vb. 4 tekerlekli araç geliyormu diye bakıyor aslında. aklında motosiklet düşüncesi hiç olmuyor. gelen 4 tekerlekli yoksa çıkıyor yola. sonra bahane belli tabi ki . "görmedim". buna dikkat çekecek birşey bulmak gerek.

"Trafikte bir de motosikletler için bakalım" olabilir mesela. Yabancı bir videoda bir benzerini görmüştüm. Yada doğrudan "Trafikte Motosikletlere Yol Verelim" olabilir. Bunu kanuna sokmaya çalışıyoruz zaten.

Trafik'te bizimde yerimiz olsun istiyoruz " & " çok şey değil sadece (kağıt üzerinde olan) hakkımızı istioruz ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar