Sitem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PROMETHEUS konu dışı bir topikte sadece bilgi ve tavsiye almak amacıyla açmış oluğum başlığı yetkinizi kullanarak kilitlediğinizi görüyorum.Ancak bana göstermiş olduğunuz bu hassasiyeti başka mesajlarada göstermenizi beklerdim.Diğer üyelerden gelen mesajlarda görüyorumki motorsiklet haricinde vinç bile satılıyor. SAYGILAR

İhbar geldiği sürece değerlendiriyoruz şüpheniz olmasın. Her şeyi de göremiyoruz tabi insan olduğumuz için. Denk gelenleri kilitliyoruz.

Bu başlık da mesela amacına ulaştı sanırım.

valla benimde topicim kitlendi ama hiç şikayetçi dilim. böyle modları bidaha arasan bulamassın üstad ilk başlarda bende kızıyorum ama hepsi çok ii insanlar:rendeer:

Benımde sılındı :)
Emzik kullanan var mı dıye sormustum gercı bunu sorarken ciddiydim ama olsun :)

Vallaa benim açtığım konuların %80 i kitleniyo.. Pronun bana bi garezi var kanımca :cherry:

Yönetici arkadaşlara bir sorum var. iyi güzel hoş yetişemiyo olabilirsiniz görmemiş olabilirsiniz lafım yokta arkadaş bu moderatörlük denen şeyi iki sitede bende yaptım ama otomobil sitesinde motosiklet tavsiyesi soran arkadaşa bilmesemde kaynak bulup yardımcı oldum. 4000 ytl ye şahin isteyen adamdan ne istediniz? buna bakana kadar bence tabancayla uğraşılan konuları kilitleyin ve adam araba alıcağı zaman allah rızası için düşman gözüyle bakmayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar