Sitedeki ehliyetli/ehliyetsiz kullanıcı sayıları

Ehliyetiniz Varmı????

• Ehliyetim Var

Oy: 143 63.6%
  • Ehliyetim Yok

Oy: 82 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    225
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GÖKTAX' Alıntı:
A2- var motor var 8-9 litre benzin var daha ne olsun şükür.
:) Güldürdün beni :)
Sen yine de her yerde söyleme o kadar benzinin olduğunu. Motor hırsızları artık sadece depoyu çalıyorlar :)

demonicdreams' Alıntı:
:) Güldürdün beni :)
Sen yine de her yerde söyleme o kadar benzinin olduğunu. Motor hırsızları artık sadece depoyu çalıyorlar :)
Eyvallah.
Doğru söylüyosun da motoru aldım alalı 5 mt uzağa bırakmadım gözüm hep onda (evde bıraktığım zamanlar hariç: evde de bizimkiler göz kulak oluyor)
Şu an işteyim Canavar tam karşım da bana bakıyor.

ankette 3. bi şık olmalı bence :

3- Ehliyetim yok, ancak müracaatim var, yakında alacağım.

ben bu gruba girdiğim için ankete katılmadım.
ne diyim yok desem olmaz var desem yalan. 10 gün sonra olacak ama...

8 temmuz sınavına girdim inş. geçersem alıcam ehliyeti çıkacam sokaklara rahat rahat.

Bu arada A2 ehliyet sınavına herkes motoru ile gelmişti bahçede nerden baksan 100-150 motor vardı, Bende dedim şimdi motorla gitmiim polis falan olur cevirir ama bi baktımki polis falan hak getire ve heryer motorlu dolu.

ehlıyetı henuz alacak olanlar ehlıyetım var sıkkını ısaretleyebılırler :)

bence yeni bir seçenek koy oraya.. :) alacak olanlar diye.. ama ne fark edecek ki.. sonuçta birgn herkes alacak..

1974 doğumluyum 1992 de B ehliyetimi,2000 yılında da Allahıma şükür A2 ehliyetimi almıştım.Herkeşlere tavsiye ederim çok iyi bi şey :)

var ama hiç memnun değilim:)
(nası oluo di mi şimdi bu durum??)
kullanılan protezler bölümündeki LENS yazısı son derece silik ve okunaksız:(
memmur amcalarla problem yaşamam inşallah:silent:

V&B

afferin len okan iyi konu açmışsın seni tebrik ederim.bu arada oy kullandım bende ehliyet var allaha şükür rahatlık be herkese tavsiye ederim.tabi yaşı tutanlara:queen: :queen: :queen:

polıslerın ustune sur motoru ehlıyetını ısterler:queen: :queen:

1997 de aldım E+A2 daha 1kuruş cezam ya da puanım yok (halbuki sayısız polis çevirmelerine girdim) :cat:

Bu topik erken olmuş biraz Ağustos 10 dan sonra açsan daha çok ehliyetli çıkardı bence.

A2 Ehliyeti

Çevremde konuştuğum motosiklet kullanıcılarının % 90 ı oto ehliyetli,ancak % 15-20 gibi motosiklet ehliyetli var. Örneğin benim gibi motosiklet hevesi yeni olupta ehliyeti olmayan ancak müracaat eden birçok insan var. Ama seneye bu sıralar anket yapılsa oranlar bayağı değişik çıkar. Bende 29 yıllık E sınıfı var ama motoru 2 ay oldu alalı ehliyet sınavı eylül de. Mutlaka ehliyetli olmak kullanım tedbirli kıyafetli olmak çok önemli ve gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar