Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eyvallah.
Doğru söylüyosun da motoru aldım alalı 5 mt uzağa bırakmadım gözüm hep onda (evde bıraktığım zamanlar hariç: evde de bizimkiler göz kulak oluyor)
Şu an işteyim Canavar tam karşım da bana bakıyor.
8 temmuz sınavına girdim inş. geçersem alıcam ehliyeti çıkacam sokaklara rahat rahat.
Bu arada A2 ehliyet sınavına herkes motoru ile gelmişti bahçede nerden baksan 100-150 motor vardı, Bende dedim şimdi motorla gitmiim polis falan olur cevirir ama bi baktımki polis falan hak getire ve heryer motorlu dolu.
var ama hiç memnun değilim
(nası oluo di mi şimdi bu durum??)
kullanılan protezler bölümündeki LENS yazısı son derece silik ve okunaksız
memmur amcalarla problem yaşamam inşallah:silent:
afferin len okan iyi konu açmışsın seni tebrik ederim.bu arada oy kullandım bende ehliyet var allaha şükür rahatlık be herkese tavsiye ederim.tabi yaşı tutanlara:queen: :queen: :queen:
Çevremde konuştuğum motosiklet kullanıcılarının % 90 ı oto ehliyetli,ancak % 15-20 gibi motosiklet ehliyetli var. Örneğin benim gibi motosiklet hevesi yeni olupta ehliyeti olmayan ancak müracaat eden birçok insan var. Ama seneye bu sıralar anket yapılsa oranlar bayağı değişik çıkar. Bende 29 yıllık E sınıfı var ama motoru 2 ay oldu alalı ehliyet sınavı eylül de. Mutlaka ehliyetli olmak kullanım tedbirli kıyafetli olmak çok önemli ve gerekli.