:viper_1' Alıntı:Hee Hee mete_han abi , sen de haklısın![]()
olcan138' Alıntı:Ve elebaşı mete_han tuzağına düşürdüğü iki masum gençle kameralarımıza yakalandı...:
![]()
Çeşitli kaynaklardan elimize ulaşan bu fotoğrafı paylaştık sadece, cinsel kimliğiniz bizi ilgilendirmediği gibi, hakkında yorum yapma taraftarı da değiliz.[mete_han' Alıntı:arkadaşım bu nasıl foto ya...eşcinsel kardeşlerimize ayıp olmasın ama gay gibi dudağı rujlu gibi bir imajın içinde olmam olamam...açıklama istiyorum sayın mod...bilincaltınızdaki fantaaazilerinizimi hayata geçirmektesiniz...bu komplenin içindeki rolünüz nedir...
Ne yüzü ne kendisi?...:silent:mete_han' Alıntı:kendi yüzünüzü kapattığınıza göre yüz kızartıcı bir suçtan hüküm giydiniz...allah kurtarsın arkadaşım ne diyeyim...
mete_han' Alıntı:ya bu gece heryerde kendimi görüyorum...egoma pompayı veriyorsunuz...ne zaman tükeneceğim...ne zaman pilim bitecek...beni artık ne zaman sevmeyeceksiniz...:salut:
yüzümün ve fikirlerimin eskimesini istemiyorum...lütfen fotoğraflarımı benden izinsiz kullanmayınız sayın mod sizi fiziksel olarak müsait bir zamanda uyarabilirim...Son Der Saadet'de mekan çok aydınlık olduğundan dolayı uyaramadım sizi... :queen:
abi bu nasıl bir mod-üye ilişkisi böyle...:queen:
ama unutmayınız ki beni kirli bir mendil gibi çöpe atamazsınız...mod olabilirsiniz ama bir "Overlokcu" asla olamazsınız...:wiinkk:![]()
mete_han' Alıntı:khutuck'un da vinci şifresi çözüldü...sıra watercolour ve xxxxx de...:bounce: