Sitede admin olsan ...

heee bi sacma baslikta benden
sitede admin olsaniz ne yaparsiniz.
simdi ben yazmaya basliyorum
1=Pro icin foruma 10 tane bot kullanici eklerim.bu botlar hep topic acar ve pro bu botlara uyari,kilit ve ban atar.bu sekilde pro'yu mutlu ederiz.
2=mete_han abi icin bi ayricalik dusunuyom.yazdigi her mesaj post gosterilen yere 2 mesaj olarak yansiyacak ve bu sekilde mete_han abi fazla yorulmamis olcak :)
3=raflar ve silenfairy'yi foruma geri kazandirip onlar icin ayri bi anakonu basligi acmak.tabiii hicbir mod bu baslik icinde kilit atamaycak.
4=sitenin reklam gelirleri ile dishy'ye TA almak ve onu pembeye boyatmak.
5=sitenin 2.yilindaki reklam gelirlerinden chakalaz ve KingOfTheExtreme kardeslerime sponsorluk yapip birine rap albumu cikartmak ve digerini uluslararasi cross yarislarina sokmak

hadi mt'ciler cosun bakiiim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
smirnouf ilk önce adminin yetkilerini acıklasan daha ii olurdu konuya yabancıyım ama tek bişey diyim bari

motosiklet tutkunlarının tanısmasına kaynasmasına ön ayak olmaya calısırdım
ve tanısan kaynasanları banlamzdım...

Ben admin olsam; Fenerbahçe'yi şampiyon yapardım, Türkiye'nin ekonomisini düzeltirdim, demiryollarına gereken önemi verirdim vs. vs.

nedense ben admin olmayı anne olmaya benzetiyorum (lütfen farklı yerlere çekilmesin:queen: )
düşünsenize bir insanın 3 tane çocugu oldugunda bile çekilmez oluyo. birisi der anne benim karnım acıktı. biride der anne benim çişim geldi birisi der anne okula gitcek kıyafetlerim nerde vs. vs.

admindede benzer sorunlar var.onların tek farklı yanı 3 çocugu degilde 500 çocugu var. biri der sitenin burası niye böyle,biri der bu eleman niye böyle yazıyo,biri der beni niye banladın,digeri der benim topigi niye sildin saymakla bitmez yaaa.
onun için admin olmak istemezdim.
sanırım benzer sorunlar modlardada vardır. valla bana sorarsan admin olcagına mod olcagını git evlen 2-3 çocuk yap onlara bakmak daha kolayy:mrgreen:

:queen: :queen:

Klüb (doğrusu kulüp) olmak için önce kulübe bulmamız lazım farkında mısın bilmem :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben admin olsam; Fenerbahçe'yi şampiyon yapardım, Türkiye'nin ekonomisini düzeltirdim, demiryollarına gereken önemi verirdim vs. vs.

Sende kur bi site...Ol admin....

Mod ken bilem adamı deli ediyon adminken naparsın kim bilir?....:queen: :queen: :queen: :queen:

ben admin olsam pro yu şutlarım :) dermişim ortamı gerermişim hi hi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önce siteniin scriptlerini değiştirir siyah zemin üstüne fosfor yeşil yapardım siteye girdiğiniz andan itibaren fare imleciniz küçükbi karakediye dönüşürdü

sonrada mt gezilerine katılmayanları banlardım :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar