Site yönetimine ve herkese merhaba

Siteye yeni üye oldum ve şimdiki cümleleri yazıyorum, çeşitli tarzlarda yaklaşık olarak 15 yıldır motosiklet kullandım ve halen kullanmaktayım inşallah hep beraber uzun yıllar kazasız belasız motosikletli yıllarımız olur. tekrar görüşmek dileğiyle Saygılar ve Sevgiler.

szr

Hoşgeldin Kaya ; inşallah forumda istediğini bulman dileği ile sağlıcakla kal:bounce:

Hoşgeldiniz... Doğru adrestesiniz... :rendeer: Tecrübelerinizle yardımcı olacağınıza inanıyorum...:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoş geldin inşallah aradıgını bulursun

Siteye yeni üye oldum ve şimdiki cümleleri yazıyorum, çeşitli tarzlarda yaklaşık olarak 15 yıldır motosiklet kullandım ve halen kullanmaktayım inşallah hep beraber uzun yıllar kazasız belasız motosikletli yıllarımız olur. tekrar görüşmek dileğiyle Saygılar ve Sevgiler.

sizde hosgeldiniz.gerci bende yeniyim bu sıtede ama bir anda ole güsel karsılandım kı kendimi evimde gibi hissettim.su an mısafırım olarak soz bana da düstü sanırım hosgeldiniz...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yönetimi bilemiycem ama Herkes olarak hoş geldin diyorum.....

merhaba aramıza hosgeldın, aslında sen 15 senedir aramızdasın hosgeldin demek biraz bos olur be :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar