Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet sevdalısı herkes kabulümüzdür:cat:
Alper bey, Çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin.
Konuyu tekrar hortlatmış gibi olacağım ama, ekipman konusuna vurgu yapmak ve ben gibi yeni motora başlayan arkadaşlarımızın bilinçli bir şekilde bu hobiyi yapmaları adına yazıyorum.
42 yaşındayım ve motora yeni başladım. Yani motora yeni başladım derken öyle aman aman bi hedefim vs yok. Alt tarafı 350 cc bi scooter kullanıyorum. Ama sürat 150-160 lara çok kolay çıktığı için, scooter da olsa, 1000 lik bi canavar da olsa bu altımızdaki aletler tehlikeli aletler.
Şuan eşimden, dostumdan, yakın çevremden, iş çevremden aşırı derecede bi blokla karşı karşıyayım. 42 yaşındasın, bu yaştan sonra napcan motoru, iki tekere güvenilmez, 4 kızın var, vs vs sizler benden daha iyi biliyorsunuz durumları...
Ama ben yeni başlamış olmama rağmen ve bu hobiyi büyük çaplı yapmayacak olmama rağmen, (hedefim sadece, bireysel yakın uzak şehir turları) ekipman konusunda aylardır araştırma yapıyorum. Çok şükür mont ve eldivenimi temin ettim. Kask ve bot ve bacak korumaları için de inşalah Kasım ayı sonu gibi İstanbul'a gelip alışverişimi tamamlamayı umuyorum.
Haa şu da var, yeni başlayan bilhassa genç arkadaşlar... Üzerimizde ne kadar ekipman olursa olsun, 200 km ile bi taşıta çarparsak Allah göstermesin, bizi o ekipmanlar da korumaz. Bunun da bilincinde olarak fazla sürat yapmadan efendi gibi şu motorları sürelim derim ben...
Tekrardan geçmiş olsun Alper hocam... Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
Son düzenleme: