Bu mantıkla yola çıkacak olursak 1800cc Honda Goldwing 1800km/h yapması gerekiyor. Yani hız ve cc doğru oranda artmıyor.Siteyi nasıl desem eski teknoloji görüyorum ve güncel değil hep aynı konular.Bir de 50 cc hız kesici olmadan 50 yapıyor neden 150 cc 150 yapmıyor hız kesici olduğu için mi
Bu mantıkla yola çıkacak olursak 1800cc Honda Goldwing 1800km/h yapması gerekiyor. Yani hız ve cc doğru oranda artmıyor.
Siteyi nasıl desem eski teknoloji görüyorum ve güncel değil hep aynı konular.Bir de 50 cc hız kesici olmadan 50 yapıyor neden 150 cc 150 yapmıyor hız kesici olduğu için mi

Hep aynı konular çıkıyor sizde de öyle mi içimizde site yapan varsa site yapsın oraya geçelim site eski gözüküyor derken şunu demek istedim [url]https://i.hizliresim.com/o2tkhml.jpg[/url]

Çocuğun beyni o kadar çalışıyor demek ki. Ama suç onda olduğu kadar ciddiye alıp cevap yazanlarda ve konuyu görüp de silmeyen yönetimde.Bir insanın bu kadar salak bir soru sorması büyük maharet...
Siteyi nasıl desem eski teknoloji görüyorum ve güncel değil hep aynı konular.Bir de 50 cc hız kesici olmadan 50 yapıyor neden 150 cc 150 yapmıyor hız kesici olduğu için mi
Siteyi "site" yapan neredeyse 20 senedir ayakta durması, binlerce üyenin gelmesi ve geçmesi, muazzam bir bilgi birikimi, yaşanmışlıklar ve kayıplar, çok zıt karakterde ve dünya görüşüne sahip üyelerin bir arada olması..
Zaman içinde farklı siteler, forumlar ortaya çıkmadı mı sanıyorsunuz? Bugün hangisi ayakta ve genele yayılabilmiş? Şimdi teknolojisini beğenmediğiniz bu sitenin alternatifi olarak "bir site kuralım" diyebilirsiniz. Bu işlerde "ya o , ya bu" diye bir zorunluluk yok, millet 2 tarafa da üye olabilir. İlk birkaç hafta yeni siteye üye sayısı artar, konu başlıkları açılır, ardından zaman içinde site trafiği düşer ve yeni forum çöp olur, çünkü yeni foruma üye olan kişiler de aradıklarını bulamayacaklarından eski ve orijinal foruma geri döneceklerdir.