Site Üye Profilleri...Topik Permütasyonları...

Şimdi Mete_han bu başlığa aboneyse kendisine mail gidecek,salı gününden beri siteye girmemiş,çizik filanda değil,iyidir inşallah.

Alp ve İhtiyar emmiler işte yine buradayım ben bu işte ustayım...:p

iş güc ambiansı ve bilumum yorgunluk...2 fatura ödemedim...gümledim...internet kesikti nihayet kavuştuk çok şükür sizlere...

bu mesaj 3001.mesajımdır...yine yeni yeniden...kestane geri döndü...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kaendi de çang çing çong tayfasına giriyo....

Whooouuyyy kankü....:bounce:

Bir de kullanıp da etinden sütünden memnun olan Cbr125'çi tayfalara laf eden motorun üstüne oturmamış Anti-Cbr125 tayfası var... dimi?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şu rating seven 2 dakikada 1 topic açan tayfalar çok doğru....

Yok başım ağrıdı ilaç alsammı,:queen: Bu gün canım sıkkın acaba naapsam,:queen: kestanemden kurt çıktı:queen: Vııınnn diye ses çıkaran motorlardan istiyorum:queen: gibi konular açan tayfalar yokmu.?...:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hondaya bugun mail attim - 11-11-2006, 01:20 AM

--------------------------------------------------------------------------------

bugun hondanin bize ulasin kismanda bolume dusuncelerimi yazdim we dusuncelerimi yazdim soyleki

cbr modelleriniz cok guzel fakat 125 we 600 lukler arasinda atiyorum 250 cclik modelleriniz olsa we mootsikletiniz briaz daha kasli gorunse inanin satislarinizi 2 ye katlarinis hatta 3 e dedim insanalrin hyosungu secmerinin baslica nedeni bu bende sectim cunki siizn boyle bir modeliniz yok

dusunsenize 250-300 cclik bir cbr osla we gorunumu cbr600 f yada rr gibi gorunse fiyati 9 milyar olsa gidip hyosung mu alirdiniz yoksa hondami ben kesinlkle honda alirdim motoisklette onem werdigim bir ozellikte dis gorunum sonucta 8-9 milyar az para degil we aldiigm motoiskletin guzel gorunemesini istemek gayet dogal . mesajima her ne kadar bu mesajimi onemsemiceksiniz yassamda su anda beklemedeyim saniyorum hyosungun satis rapirunu inceleyip bundan bir sonuc ckartilrar artik

17-- Bide bu modeller var...Yazdıklarını bir solukta okumak gerekiyor...Okudun anladın anladın..Tekrar başa dönünce hayatta bidaha okuyamıyosun....Zaten okuyamıyosun ya.....:pr: :queen:

Al bir ' Mz ' , Dünyayı Gez :

Birde şu versiyonlar var...Alırsın Ford Olursun Lord ...:mrgreen:

metehan abi tespitleri çok güzel:) eski bir topik gene canlanmış:cherry: ama tespitler süper hatta biraz uzatsan tam süper olucak:queen: :queen: :queen:

ee nede olsa mete_han abi işi biliyo

İşi bilecen işe gitmeyecen :) (Konuyla alakalı bi benzetme :cherry: )

su yaziyi yazdigim an itibari ile mete_han abinin post sayisi 3.053
hee mete_han abi modlardan fazla post sayin var.
kendini hangi gruplara sokacaksin(grup demiyorum sakin haa) :p :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Ulen daha sabah 3003 tü...60 tane nasıl yazdın bugün......:cherry:

2-HANGİ MOTORU ALAYIMCI TAYFA...

Bu arkadaşlar siteyi googleda falan gördüklerinde atlarlar ve hemen 1.mesajlarında adını sanını duymadığımız bir markayımı yoksa...Hondayımı alayım der ve dumura uğratır bizleri...hatta video ve gezi yazıları kısmında yanlışlıkla topik açmaları adettdendir...

genelde sordukları model sohbet esnasında 366.500 kere konuşulduğu için mod arkadaşlarda baygınlık geçirir artık...sempatik topiklerdir... :cherry:

ben MOTOR HAKKINDA HERŞEYİ BİLEN AMA MOTORSUZ FORUM MOTORCUSU TAYFASINDAN...:p

ALP AKŞAMA KADAR NAPTIN BİLMİYOM AMA BEN BURDAYDIM HACİ CAVCAV...

yav ben niye büyük harfle yazdım şimdi...:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar