Site kurmada yardım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaklaşık bi 13 Ytl öder ve yine yaklaşık bi 60 USD ödemeyi gözden çıkarırsan (yıllık) sonra yine yaklaşık 500 Ytl de webmaster e vermeyi kabul edersen senin de www ile başlayan bi siten mutlaka olacaktır.. :thumleft:

istesen freeserversdan alabilirsin fakat sonuna s5 , k2 gibi bişey ekliyo

www.(xxx).s5.com gibi

fakat ücretsizdir

selam.. ucretsiz alınan .com larda varmıs ama bi 10$ ı gozden cıkar istedigin .com ve ya .net vs. yıllık al. evde sürekli internetin varsa siteyi kendin yayınlayabilirsin. tasarımıda hic bilmesen bile bi frontpage ile canına okursun.. :cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
yönlendirme sitelerinden yardım alabilirsin, bu adresin ve siten durur www ile başlayan bir ismi buraya yönlendirirsin olur biter. www.dot.tk ya bir bak, biraz kurcalarsan kolayca alabilirsin bir isim. Mesela www.barisci.tk gibi...

Verilen cevaplar için teşekkür ederim.
Ama istediğim cevabı alamadım. :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sanırım sen şöyle bi cevap bekliyodun.. gel koçum ben sana bi domain alayım sen tepe tepe kullan... sana en ayrıntılı cevabı verdiğimi sanıyorum... yukarılara doğru çıkarsan okursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
genç kardeşim.. yaptığın siteye baktım birkaç resim koymuşsun.. senin gibi hevesli gençlere destek olmamız gerekiyor.. madem bişeyler yapmak istiyosun bende 7-8 tane domain var. bunlardan birisi www.goynuk.biz bu domain bir ilçenin tanıtım sitesi olacak.. sen yap bişeyler kendini geliştir al sana site işte daha ne istiyosun... sen sayfa tasarımını yap içeriği ben hallederim.. sayfa altına da yazarsın webmaster falan filan diye (ama siyasi, bölücü tc yasalarına aykırı şeyler yok.Türkiye bizimdir, bizim kalacak)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar