İsmet Abi komşu ablanın derdi başka. Tokmak istiyor, kamçı istiyor, ağzına top bağlansın istiyor.
............:queen:
Öhö öhö ayıp komşularımız hakkında böyle konuşma bakim. :mrgreen:
İsmet Abi komşu ablanın derdi başka. Tokmak istiyor, kamçı istiyor, ağzına top bağlansın istiyor.
............:queen:
Öhö öhö ayıp komşularımız hakkında böyle konuşma bakim. :mrgreen:
Peki o saksıdan komşunun camına su damlıyor olamaz mı?
Peki yağmur yağdığında damlalar o komşunun camını pas mı geçiyor?
Sence olabilir mi?
Altında tabak var dı şimdiye kadar tabakta bir damla su görmedim.
Benim bulunduğum apartman huzur evi gibi en genci altmış yaşında. Bir çoğu da gümrükte çalışmış emekli şef, müdür, banka dan emekli takımı.
İş yok, güç yok, alacak yok, verecek yok, apartmana giren yok, çıkan yok bütün gün can sıkıntısından kime sarsak diye bakınıyorlar. Yani o hesap
Saksıdan damlayan su çamurlu olabilir yağmurdan farklı olarak.
Hintlilerin dizayn konusunda Kamasutra'dan esinlenmesi sanırım.
Motosiklet 2008-2016 CB1000R. Honda hentailerden esinlenmiştir belki :mrgreen:
Bizim sitede de kapalı otopark var. Motorlar çok düzensiz koyuyor. 4 arabalık yer var ben her zaman arabalara engel olmayacak arkada kuytu bir yer var oraya koyuyorum motorumu. İki tane dallama yanyana arabalarını öyle bir koyuyorlar ki rahatlıkla aralarından geçebilecekken motosikleti çıkaramıyorum bunlar park edince. Geçen ikisinin de silecekleri kaldırdım. Sen mi kaldırdın dedi. Evet dedim çünkü çıkamıyorum. Ozaman motosikletini koyma dedi. Ya ben adamlar arabasını rahatça koysun diye en kuytu yere çekiyorum motoru tavra bak. Kan beynime sıçradı ama aman bela uzak dur dedim. Son olarak böyle koyarsanız yine kaldırırım dedim çektim gittim. Arabacıları ve motorcu düşmanlarını anlamak zor…