Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
24.05.2014 saat 21.25 de Şişli Migrosun olduğu sokaktan mavi beyaz 2007 600RR ım çalınmıştır.
Polisten hiç bir umudum yok. Bu işleri yapanlar hep aynı çöplüğün adamları olur genelde nasıl ulaşabiliriz bunlara gerekirse bir miktar para vereceğim motoru geri almak için.
Leventin arka sokaklarına bak derim hocam... Çeliktepe, gültepe, bakırköy tarafları.... 2 ay önce kadar birisi numara paylaşıp duruyordu. Konu silindi... Lucas (Erdem) abiden rica edersen belki bakabilir...
Geçmiş olsun hergün böyle haberler yayınlanmaya başladı bu hırsızlıklara nasıl bi çare buluncak valla aklım almıyor.Nasıl kansız şerefsiz insanlar bunlar ya millet yediğinden içtiğinden artırıyo motor alıo belki 2 3 sene borç ödüyo bunlar gelip 1 dakikada götürüyo .Suçu ispat edilenin kolunu kesiceksinki bi daha kimse bişey çalamasın .
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun inşallah bulursun.Geçen burda yani Kasımpaşada biri moviestar biri repsol motorlar çalındı movie'yi 500 liraya diğerinide 4500 liraya geri aldılar repsol tam parçalanıyomuş fazla detay bilmiyorum öğrenenlerden dinledim.İnşallah bu durumlarla karşılaşmadan bir an önce bulursun...
Geçmiş olsun kardeşim tez zamanda motorunu bulmanı diliyorum.
Beyler şu geldiğimiz duruma bakın lanet olsun. Bu nasıl devlet nasıl asayiş yazıklar olsun.
Milletin kafasına kafasına sıkmasını biliyorlar ama hırsızlığa müdehale yok.
Artık hırsızlarla anlaşma noktasına geldikse neyi konuşuyoruz biz...
ben bir şikayeti mi dile getirdim bimer e ilçe emniyet müdürlüğü hakkında direk valiliğe yönlendirmişler onlarda il emniyet müdürlüğüne onlarda ilçe emniyete söylemiş ve durum hakkında e mail ile açıklamalarını yolladılar kısaca ilgi var
davutpaşa matbaacılar sitesinin arka taraflarında motosiklet parcaladıklarını biliyorum. oralara da bi bakın. bulamazsan bile yem at. ödül verecem yüklü filan de.
Çalan piç kuruları bu tip sitelere üyeler. Ve senin bu yazdıklarını okuyorlar. Merak etme sana ulaşmazlar. Kendilerini ifşa etmezler. Çalmak daha kolay çünkü...
Arkadaşlar uzun süren araştırmalarımdan sonra vardığım sonucu açıklıyorum. Nurtepeden çalınan motorlar kuştepe mecidiköy mevkiinde. Mecidiyeköy şişli mevkiinde çalınan motorlar ise nurtepeden çıkıyor. Yani çalanlar evleriyle çaldıkları semtleri karşılıklı anlaşmışlar. Senin motoru % bir milyon nurtepeden çıkar. Ve geçen hafta cevahir AVM nin yan sokağında pilakası olmayan 3-4 motorsikletli hepsinin üstüne 2 kişi tiplerinden yargılamak istemiyorum ama görseniz bana hak verirsiniz deli gibi motorlarla geziyorlar. Anlamadığım istanbulda sürekli plasakız motorsiklet görüyorum hepside trafikte polis neder birşey yapmıyor. Polisinde işi gücü var insanlara gaz ve su sıkmaktan hırsızlarla uğraşamıyorlar onlarıda anlamak lazım