sis farıyla ilgili?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
arkadaşlar ben 2 tane sis farı sipariş ettim bunları motoruma monte edicem ama elektrikten anlamıyorum...

şimdi sis farlarında toplam 2 tane h3 muhtemelen yüksek wattlı ampul olucak ve akü bunu kaldırmıycak ben içindeki ampulu değiştirmeden bunun wattını kısıtlamanın bir yolu varmı bunu öğrenmek istiyorum..

yada içindeki ampulleri hangisiyle değiştirmem lazımki akü kaldırsın, aküm 12 voltluk akü.

ve son olarak nasıl bir sistemle bağlamam gerekicek direk aküden kablomu çekicem.. oto elektrikçiler yaparmı yoksa servisinemi götüreyim (garanti yok)

Hepsiburada.com da 15 tl ye far aldim krom kapli ve kaliteli on cami var. İcindeki ampulleri soktum ve yine ayni siteden led far aldim o da 10-12 tl arasi biseydi, farin icini sokup ledleri yapistirdim... Denedim calisiyor, baya isik veriyor ama inanilmaz degil... Monte edemedim daha ama sana da tavsiye edebilirim

eğer oto elektrikçisine gideceksen bişe anlatmaya gerek yok orda herşeyi hallederler sen sadece aklındaki soruları sor böyle yapalım de yaparlar servise gidipte gereksiz yere yolmasınlar adamı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar