Sırtlık Seçimi

arkadaşlar piyasada bir çok markanın çeşitli modelleri var. bunların hangisini tercih etmeli maksimum ya da minumum kaç para vermeli kullanan bilen var mı

ayrıyetten internet üzrinden alışverişlerde bedenimizi(m, l, xl) nasıl bilicez bunun bir formülü var mı

Super Moderator
x...x' Alıntı:
ayrıyetten internet üzrinden alışverişlerde bedenimizi(m, l, xl) nasıl bilicez bunun bir formülü var mı
Sırtlık satan bir mağazaya gidip sırtlığı deneyeceksin (mümkünse internet üzerinden almayı düşündüğün markanın aynısı) uygun bedeni alışveriş sırasında belirterek alacaksın.

çok akıllıca:mrgreen::paslında iyi fikir fakat benim demek istediğim belli yerlerimizin uzunluğunu ölçsek ona göre bilebilir miyiz beden ölçüsünü. hani diyolar kafanızın çevresini şöyle ölçün ondan sonra belli aralıklara belli beden ölçüleri veriyolar. yani tembellikten benim ki biraz bu söylediğim yoksa gidip denedikten sonra alırım zaten:mrgreen:

ama asıl önemli olan bana marka ve model bilgisi lazım. fakat bu konuda kimse bi şey yazmamış:salut:

ayrıca gereksiz mesajları silmişsin galiba teşekkürler:rendeer:

dorado diye bir marka var internette gördüm bende 170 milyondan başlıyo en pahalısı sırtlık ve montlar 315 ytl ye kadar çıkıyo..
ama daha da ucuz markalar var internetten bi araştır istersen....

dainese nin var 200-400 euro arası:)

Son düzenleme:
dorado diye bir marka var internette gördüm bende 170 milyondan başlıyo en pahalısı sırtlık ve montlar 315 ytl ye kadar çıkıyo..
ama daha da ucuz markalar var internetten bi araştır istersen....

dainese nin var 200-400 euro arası:)

markaya degilde guvenlige para verdigini hissediyorsan bir malı alırken paraya kıymayacaksın :rendeer:

Ama herkes daniese alamaz sanırım.Genede bunun sdandartları vardır ve uyan markalar tercih edilmelidir.Ben zandona diye bir marka kullanıyorum memnunum kalitesi iyi.Feyizoğlundan almıştım.

dainese tercih et derim diğerlerinden farklı kalitesini belli ediyor....

Ben sana zandonayı tavsiye ederim, İtalyan markası. Ben 7 parça sırtlığını kullanıyorum çok memnunum. Dış katmanı kayak botlarında kullanılan sert plastik, iç kısmın darbe emici sarı sert süngerler mevcut. Benim baktığım dainese sırtlıklar hep kauçuk gibi bi maddeden yapılmıştı. Sert korumalısını bulamadım. Zandona da gayet kaliteli eline alınca anlıyorsun zaten.

@Arthas bunu nerede bulabiliriz? feyizoğluna baktım orada sırtlık satılmıyor galiba sitesinde bulamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar