Sırt koruma hakkında

Akadaşlar, yeni aldığımız montlardan 1 tanesinde sırt koruması yok. Ayrıca alınıp takılması gerekiyor. Elimde olanlardan 1 tanesini takmaya çalıştım ancak montun içinde önceden hazırlanmış cırt cırt yerleri var. Benim korumamın üzerinde cırt olmadığı için aşağı kayıyor. Sorum şudur. Bu monta göre koruma bulup almalı mıyım yoksa elimdekine cırt yapıştırabilir miyim?

Yapıştırma burada çözüm olur mu?

Sırt koruma cebi yok.
İçinde enseden bel kısmına kadar bir kumaş var. Üzerine cırtlı koruma takılıyor.

Bu da linki ama stokta yok.

cırtla olmaz o iş.

götür terziye, sırt korumanı da götür, ona uygun boyutlarda fileden bi cep dikiversin.

Motosikleti
Honda CBR500R
Mevcut ceketimin korumalarında da dikili cırtlar var. Sonradan dikilmiş, yırtılma-kopma da olmadı. Gayet iyi tutunuyor. Koruma ceplerinin içine sokup cırtları güzel bastırdığınızda işini görecektir. İstediğim zaman söküp çıkarabiliyorum. Cebi de cırtlayıp kapatıyorum.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Akadaşlar, yeni aldığımız montlardan 1 tanesinde sırt koruması yok. Ayrıca alınıp takılması gerekiyor. Elimde olanlardan 1 tanesini takmaya çalıştım ancak montun içinde önceden hazırlanmış cırt cırt yerleri var. Benim korumamın üzerinde cırt olmadığı için aşağı kayıyor. Sorum şudur. Bu monta göre koruma bulup almalı mıyım yoksa elimdekine cırt yapıştırabilir miyim?

Yapıştırma burada çözüm olur mu?
Sırt üstü düştüğünüzde Allah korusun o cırt anında oradan çıkar ve sırt korumasının bir anlamı kalmaz @shruikan dediği gibi terziye gidip bence de bir cep yaptırın çok riskli o şekilde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar