şırnak'tan sevgilerle

Katılım
16 Eyl 2008
Mesajlar
449
dediğim gibi çok fazla uzaklara gidemiyorum o yüzden hep yakın yerlerin fotolarını çektim.makinemin markasını soran arkadaşım, makinem fujifilm S5700.yarı profesyonel bir makine.almayı düşünüyorsan üst modelleri çıktı S5800 ve S5900.
arkadaşlar burda elimden geldiğince motor kültürünü yaymaya çalışıyorum.benim sayemde 2 kişi motorize oldu.onun dışında burda kask giyen sadece ben vardım şimdi 5-6 kişide daha görüyorum.motosikleti ve sürücü olmayı iyi temsil etmeye çalışıyorum.bu arada dediğim gibi yaz gelsin yolculuklarımın kilometresini uzatmayı düşüyorum o zaman daha çok foto ekleyeceğim.
 
Katılım
7 Ocak 2008
Mesajlar
96
Şırnak ta dört mevsim gördüm. Yaklaşık üç yıl her iki haftada bir Cizre,Silopi ve Şırnak ta çalışıyordum. Fotoğrafların çok güzel. Cizre ye inebilirsen biraz da nehrin fotoğraflarını çalışırsan süper olur.
Kazasız belasız.
 
Katılım
13 May 2008
Mesajlar
7,223
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel yerler, yurdumun her yeri güzel, teşekkürler.
 
Katılım
11 Eki 2005
Mesajlar
4,387
Objectifine saglik , gercekten degerli resimler , Cogumuz Sirnagin bu guzel yonlerini bilemiyorduk. Bence sahane bir yermis.
 
Katılım
18 Tem 2005
Mesajlar
1,144
Şırnaktan birde güzel şeyler duymak ve görmek ne kadar da güzelmiş.Özlemişiz demek ki.Duvar kağıdı tadında resimler olmuş.
Ellerine Sağlık.
 
Katılım
16 Eyl 2008
Mesajlar
449
arkadaşlar sağolun ama şırnaktaki asıl gösterilmesi gereken yerin fotosunu yeni buldum.

 
Son düzenleme:
Katılım
15 Haz 2006
Mesajlar
425
Fotoğraflar gerçekten güzel.Sağolasın kardeş.Memlekette göremediğim ama görülmesi gerektiğini bildiğim iki yer var.Batı Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu.Sayende Güneydoğu'yu görme isteğim biraz daha arttı.İnşallah terör belası biter de memleketin her köşesine rahatlıkla gider gezeriz.
 
Katılım
13 Ocak 2007
Mesajlar
93
memleketimizin her tarafı başka bir güzel.skakfilozofu bunu bize bir kez daha gösterdi.
teşekkürler:rendeer:
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst