şırnak'tan sevgilerle

dediğim gibi çok fazla uzaklara gidemiyorum o yüzden hep yakın yerlerin fotolarını çektim.makinemin markasını soran arkadaşım, makinem fujifilm S5700.yarı profesyonel bir makine.almayı düşünüyorsan üst modelleri çıktı S5800 ve S5900.
arkadaşlar burda elimden geldiğince motor kültürünü yaymaya çalışıyorum.benim sayemde 2 kişi motorize oldu.onun dışında burda kask giyen sadece ben vardım şimdi 5-6 kişide daha görüyorum.motosikleti ve sürücü olmayı iyi temsil etmeye çalışıyorum.bu arada dediğim gibi yaz gelsin yolculuklarımın kilometresini uzatmayı düşüyorum o zaman daha çok foto ekleyeceğim.

Şırnak ta dört mevsim gördüm. Yaklaşık üç yıl her iki haftada bir Cizre,Silopi ve Şırnak ta çalışıyordum. Fotoğrafların çok güzel. Cizre ye inebilirsen biraz da nehrin fotoğraflarını çalışırsan süper olur.
Kazasız belasız.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel yerler, yurdumun her yeri güzel, teşekkürler.

Objectifine saglik , gercekten degerli resimler , Cogumuz Sirnagin bu guzel yonlerini bilemiyorduk. Bence sahane bir yermis.

Şırnaktan birde güzel şeyler duymak ve görmek ne kadar da güzelmiş.Özlemişiz demek ki.Duvar kağıdı tadında resimler olmuş.
Ellerine Sağlık.

arkadaşlar sağolun ama şırnaktaki asıl gösterilmesi gereken yerin fotosunu yeni buldum.

Son düzenleme:
Fotoğraflar gerçekten güzel.Sağolasın kardeş.Memlekette göremediğim ama görülmesi gerektiğini bildiğim iki yer var.Batı Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu.Sayende Güneydoğu'yu görme isteğim biraz daha arttı.İnşallah terör belası biter de memleketin her köşesine rahatlıkla gider gezeriz.

memleketimizin her tarafı başka bir güzel.skakfilozofu bunu bize bir kez daha gösterdi.
teşekkürler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar