- Konu Yazar
Yakın zamanda ayakkabı olarak Furygan Ted'i alacaktım ama kaval ve bilek koruması olmadığından vazgeçtim.Şimdi kaval kemiği korumalı mümkünse kevlar pantolonun altına girecek bir ayakkabı arıyorum.Touring botlardan pek hazzetmiyorum o yüzden daha çok racing botlara bakıyorum ki onlarda da tereddütde kaldım.Ne kadar rahat ederim,günlük kullanımda ne kadar zorlar beni,ne kadar sırıtır vs.
Pantolonumun içinde zaten bir koruma var o yüzden onun yerine direk Furygan'ın ayakkabısını mı almalıyım?Daha çok uzun yol ve şehir içi kullanıyorum.Türkiye'de zaten motosikletlerin alındığı pist sayısı sınırlı ki zaten hiçbirine yakında bir yerde yaşamıyorum o yüzden sport botlar günlük kullanımda ne kadar işime yarar bilmiyorum.
Pantolonumun içinde zaten bir koruma var o yüzden onun yerine direk Furygan'ın ayakkabısını mı almalıyım?Daha çok uzun yol ve şehir içi kullanıyorum.Türkiye'de zaten motosikletlerin alındığı pist sayısı sınırlı ki zaten hiçbirine yakında bir yerde yaşamıyorum o yüzden sport botlar günlük kullanımda ne kadar işime yarar bilmiyorum.