Sıra dışı spor yapmak Motorcu adama yakışırmı?

Merhaba

Sıradışı spor olan Bungee jumping, köprüden paraşütle atlamak, uçakla paraşütle atlamak vs .vs . bir motorcu için özgürlük sayılabilir mi? yoksa saçmalıktan öte bir şey diyeler var mı? Siz olsanız bu tarz sporlara ilgi gösterirmiydiniz? yada yapmak istediğiniz bu tarz çılgın sporlar varmıdır. Fikirleriniz yazınız lütfen :cherry:

Tabi ki sayılabilir.. Bungee Jumping yapmıstım motordan daha adrenalin li bişey :)

tabiki imkanlara bağlı imkanım olsa uzaydan dönyaya atlarım ölmiceyimi bilsem tabiki :pspor deyil adrenalin bu heyecan ve zoru seçmek yaşamak ve ölmenin ortasında olmak heyacan verir bende hayatın her yününde buna adapte olmuşum :cat:not ayrıyeten çok güzel bir konuya deyinmiş sin.teşekürler :rendeer:

Valla parasütü felan bilmem ama Bungee Jumping Dünyanın en adrenalinli sporu bence şu an :) Walla düşerken insan öldüğünü sanıyor :mrgreen:

Parasüt dıorumm tek gecıorum(jamping manping hikaye) eğer lisansınızda varsa askerlığınızı kütahya hava indermdede yaparsınız:Do boslukta süreklı ılerlemek..kapıdan burnunu uzattın an bi anda kendını boslukta yüzlerce metre asağıya düserken bulmak sonrada tadını cıkara cıkara asağıya inmek:cat:

tabiki imkanlara bağlı imkanım olsa uzaydan dönyaya atlarım ölmiceyimi bilsem tabiki :pspor deyil adrenalin bu heyecan ve zoru seçmek yaşamak ve ölmenin ortasında olmak heyacan verir bende hayatın her yününde buna adapte olmuşum :cat:not ayrıyeten çok güzel bir konuya deyinmiş sin.teşekürler :rendeer:

ben ölecek olsamda imkanım olsa yapardım

birde extrem sporlar zaten motorcuya yakışır motora adrenelini sürekli hissetmek için binmiyormuyuz.
eşim mesala yamaç paraşütü ve tüple dalıyor.
bense sadece tüple dalmayı tercih ettim

Son düzenleme:
Paraşütte yavas yavas iniyorsun ; ama bungee öYLe değil ; düştüğün hız yüreğini ağzına getiriyor :)

Discovery channel'da bungee jumping yapan prof bir abla, atlayışını yaptıktan sonra yukarı çekilirken ağrılar içinde kıvranarak bağırıyordu. Görünürde hiç bir sorunu yoktu ne kan ne kırık vs..
Hastaneye gittiğinde bağırsaklarının miğdeyi delerek üst kısma doğru çıktığı söylendi(tam detaylı hatrlamıyorum ama böyle bir şeydi sanırım iç organalarda büyük hasar vardı). Böyk olmuştum :sunny:
Bungee jumpingten soğudum şahsen :p

Ama ölmeden önce bir kaç kez uçaktan serbest atlayış yapmak isterim...
Ayrıca tüplü dalışta 1 yıldız sertifikam var ama adrenalinden öte rahatlatıcı bir spor tüplü dalış bence ( daha derinler daha atraksiyonludur mutlaka ama benim yıldızım yetmiyor henüz derinlere inmeme:)) . Ama oksijen bitmek üzereyken adrenalin başlıyor olabilir. :p

tüple dalmak çok heycanlı gercekten ama tupsüz yani freediving denilen olay cok daha heycanlı 20 metre derıne ınıp bıraz gezınıp cıkmak cıkarken dısarsını hıc goremıyecek gıbı olmak sureklı senden uzaklaşması cok adrenelinli bence nefesi ve kuvveti olan denesin :)

Arkadaşlar Bungee Jumping de ; insanın organlarının hasar görmesi aşağıya düşerken kendini kasmasından meydana geliyor ... Öyle bir sıkıyorlar ki insanlar kendiLerini organları parçalanıyor.. Baska türlü zararı yok yani ... Kendine güvenen denesin; güvenmeyen de denesin ; güveni gelir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar