Sıra Dışı Kask

Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Geçen yaz konu açmıştım. Ekim Kasım gibi ehliyet alıp eğitimler sonrasında Mayıs Nisan gibi motor almayı planladığımı belirttiğim bi konu idi. Çok şükür bi aksilik çıkmadı, ehliyet ve eğitimlerimi aldım ve sıra ekipman ve motorda.
Ekipmanları almaya başlayacağım fakat kask konusunda kararsızım çünkü (tarzlar farklıdır kimisi bi şeyi sever diğeri sevmez) Shark Raw veya Shark Vancore gibi kaskları seviyorum.
Malum Raw yarım kask ve bi fullface kadar güvenli değil.
O yüzden sizden öneri istiyorum. Güvenliğinden şaşmayacağım sıradışı görübümlü (bknz:Shark Raw) ve güvenilir bi kask önerebilir misiniz.?
Teşekkürler :)

Gob507.jpg
[/url][/IMG]
böyle predatör kasklar mevcut starwars karakterleride geliyormuş birde batman in vardı yanlış hatırlamıyorsam bi araştır istersen

Hay maşallah,bütçeyi aşacak gibi görünüyor :) Neyse araştırıyorum, teşekkürler

Motosikleti
BWS 100
Orjinal mi bilmiyorum ama youtuber var bir tane amerikada "Walterrific" diye. Onun kaskı da bayağı garip.
Aklında bulunsun.
walterrific-helmet.jpg

Orjinal mi bilmiyorum ama youtuber var bir tane amerikada "Walterrific" diye. Onun kaskı da bayağı garip.
Aklında bulunsun.
http://static1.squarespace.com/stat...5a668f45/1431036689792/walterrific-helmet.jpg

Kask orjinal tasarım kendi yaptı yaparken videosuda var araştırırsanız bulabilirsiniz. Hatta bu geliştirilmiş tasarımı eski kaskı daha basitti. Düzenli takip ettiğim biridir kendisi. Nasipse aynı kaskı bende yapıcam yapımı baya basit.

Buradan kask ile ilgili çektiği videoları bulabilirsiniz; https://www.youtube.com/user/Walterrificonline/search?query=helmet

Bu benim artçı kaskım. Artçım neredeyse hiç motora binmediği içinde bende ufak oynamalar yaptım. Mohawk saç ve el wire uygulaması yaptım. Özellikle akşamları çok ilgli topluyor :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar