Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar feyizoğlunda koruma olarak dizlik ve eldiven sipariş ettim ve sipariş onaylandı hotmail e mesaj geldi bana sipariş kodu falan verdi bunlardan baska bişey gerekiyormu.siparişim evime ne zman gelir biraz önce onaylandı yani.
40-50 TL daha vererek LS2 den 10 gömlek üstün kaskı motomax'dan aldım ben. Siz de öyle yapsaydınız keşke. Desenin uyması değil de ürünlerin koruması malum daha önemli
40-50 TL daha vererek LS2 den 10 gömlek üstün kaskı motomax'dan aldım ben. Siz de öyle yapsaydınız keşke. Desenin uyması değil de ürünlerin koruması malum daha önemli
kardeş biz de baktık oralara.140 liraya shoi mi veriyorlar :cyclopsan ucuz kaskların yani 100 lira civarı kaskların hepsi aynı.sağlam abartmışsın 10 gömlek üstü diye.sen rahat ol, yorma kendini.uyum 2. plandaydı ama uydu ne yapayım :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------
uvex falan dersin tahminimce.2 ya da 3 artısı vardır (made in germany, buğulanmaz cam).50 lira fark var arada.ben ls2 aldım, pişman değilim.zevk ve tercih meselesi
Uvex ile LS2 yi kıyaslama be dostum. Elma ile Armut farkından da öte bu. Motomax in Garajj bölümünde ellerinde tek beden kalan Uvex ler var. Bedeninize uyuyorsa kaçırmayın. Benim için ne yazık ki büyükler
Uvex ile 2 kere sağlam kaza yapıp da sağlam kalan ama kaskları pert olan (yani işini yerine getiren) arkadaşım var. Zira LS2 kesinlikle bu güvenceyi veren bir kask değil.
Ayrıca shoei ya da arai elbette vermiyorlar. Ancak o kasklarında 5 yıldız almayanları bolca var. Uvexler 5 yıldız