sinyalmi.???

abi oan bi şimşek çakmadı mı kafanda "yanmadı sinyalin in kontrol et" diyemedin mi, o da "hadi yaa " deyip iinecek tabi arka tarafa gidene kadar sen basıp kaçarsın kızarıp razil olacağına minibüsçüye şaka yaptım derdin arkadaşlarına :)

abi sende keşke sinyal 200 metre ilerden değil döneceğin yola 25m önceden yakman gerekiyor deseydin keşke adamda ehliyet alırken ögrendiğini tekrardan hatırlayacak senden özür dileyecekti
"ne bileyim kardeşim yanık unuttun sandım " derdin
yine de büyük geçmiş olsun...

olur böle vakalar..
bende birgün;
alış veriş merkezinde arkadaşa oturuyoruz. dedim kahve söyliyim.. gittim fast food a dedim 2 kahve..
adam garip bir tonla nerede oturduğumu sordu bende tonlamasından komşu olduğumuzu sandım ve başladım evi tarif etmeye ..
adam dedi onu değil hangi masada oturduğunuzu sordum dedi ben tabii kızardım birden..
moron dedikleri pozisyona düştük galiba ..
karizma yerde paspas..

seninkine çok benzemiyor ama paylaşmak istedim..
arada bir kabullenmek gerekiyor bazı şeyleri herhalde..

Süper Moderatör (BBRR)
verilen cevaplarda kimsenin aklına gelmemiş hatta senin aklına gelmemiş sinyal vermek bir niyeti gösterir biz izin değildir sinyalini verirsin eğer yol müsaitse dönersin yoksa sinyal verdim döndüm diye bir şey yok..eğer dönen kişi seni tehlikeye atacak şekilde önüne kırdıysa sinyal verse dahi bunda hata ondadır..
ama malesef sen dahil sinyal nedir nerde nasıl kullanılır bilmiyoruz sinyaliverdim yollar benim yok öle bi şey...bi gün sinyali verdim dönerim diyene arkadan bi kamyon bi yazılır o zaman öğrenir sinyalle nasıl dönülür....

Son düzenleme:
yahu hocam o diilde o günden beri stop lambası ortalıkta dolaşmak zor olmasa....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar