Sinyalim sönmüyor

Merhaba
Ben bir kaç ay önce Keeway SuperLight 150 aldım. Motordan memnunum ama bir sorunum var.
Sinayali yaktığımda yaklaşık 20 sn yanık kalıyor. Bu durum bazen sorun yaratıyor :pr: ve sinyal veremediğim zamanlar oluyor bu süreyi kısaltma yada manuel olarak sinyali kapatmak mümkün olabilirmi. Bu konu ile ilgili yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. :rendeer:

Oyle komik bir durum olduğunu keeway superlight'da ben de duymuştum.. Nedir mantıgı anlamadım.

arkadaşlar ben dün aldım sl 150 yi alırken söylemişlerdi sinyal verdiğin zaman 20-25 saniye sürekli yanıyor ve kendiliğinden sönüyor. :)

saçma bir sinyal sistemi boşu boşuna 20 sn yanıyor.servise sordum 4 lü nasıl yanar diye onlarda bilmiyorlar

dostlar bende uzun zamandir superlight kullaniyorum mantik su acik unutursan yada donerken elini kapatmaya calisma diye. 30 saniye sonra kapaniyor dorlululeri yakmak icin iki sinyal dugmesine ayni anda basili tut. Ben alistim acikcasi viraji donmeme 50 mt kala veriyorum sinyali o zmaan donus hizima gore ciktigim anda kapanmis oluyor.Baska bir cozumu yok.

Elektrik tesisatında sorun olmadığı gerçek,sinyal flaşörünü değiştirirsen arızayı giderirsin,oksit yapmış olabilir...

zeda3000' Alıntı:
dostlar bende uzun zamandir superlight kullaniyorum mantik su acik unutursan yada donerken elini kapatmaya calisma diye. 30 saniye sonra kapaniyor dorlululeri yakmak icin iki sinyal dugmesine ayni anda basili tut. Ben alistim acikcasi viraji donmeme 50 mt kala veriyorum sinyali o zmaan donus hizima gore ciktigim anda kapanmis oluyor.Baska bir cozumu yok.

güzel bir sistem aslında.. otomobillerdeki gibi kendiliğinden kapanması..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar