Sinyal Sorunu

İyi Akşamlar,
Motosikletimin, (Bianchi Falcon 125) sol sinyali çok hızlı bir şekilde yanıp sönüyor, sağ sinyalde herhangi bir problem yok. Sinyal duyunun kablosu kopmuştu, ben tekrarda bağlayıp taktım, önce normal bir şekilde yanıp sönüyor, sonra gene hızlı hızlı yanıp sönüyor, kablodan diyip kabloyu değiştirdim; gene sorun devam ediyor. Geçen gün motora hiç elektirik gelmiyordu sigortası yanmıştı değiştirdim.Neyse sizce problem nerde flaşörde mi? Bu flaşör nerde acaba? Sinyal tarafında ve far kısmında göremedim.Yardımcı olursanız minnettar kalırım.Teşekkürler...

Lambaları ve duyları kontrol et.Sağ taraf normal yanıyorsa flaşörü kurcalama.Sağ sol için tek flaşör kullanılır.lambalardan birini değişti ve yerine düşük Watlı ampül taktıysan hızlı yanabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer sağ tarafta hiç bir sorun yoksa flasşörden olma ihtimali, benim motorumdaki bir arızanın senin motorunu etkilemesi kadar imkansız :mrgreen: Ampullerin standart wattsa hızlı yanması için sinyallerden birinin çalışmaması gerekir.

Eğer sağ tarafta hiç bir sorun yoksa flasşörden olma ihtimali, benim motorumdaki bir arızanın senin motorunu etkilemesi kadar imkansız :mrgreen: Ampullerin standart wattsa hızlı yanması için sinyallerden birinin çalışmaması gerekir.

Teşekkürler...O zaman sol arka ampul patlak büyük ihtimalle: Çünkü sol ön taraftaki ampül ve duyunu yeni değiştirdim...Arka tarafa bakmak aklıma gelmedi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar