Sinyal Rölesi Sorunu

arkadaşlar merhaba Motoran LX100 motoruma led sinyal taktım. Motor çalışmıyor iken sinyal verdiğimde uzunbir süre yanıyor daha sonra sönüyor ve tekrar yanıp bekliyor. Motor çalışıyor iken sinyal biraz daha uzun yanıp kalıyor. tam sönmeden tekrar yanıyor. Sinyal rölesi CUB Motorlarda nerdedir?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Flaşör sağ tarafta, akü kutusunun gerisinde, bizim ramzey de orada. Sinyal de normal ampul çıkarılıp led takıldığında bu tarz sorunlar oluyor, sorunu çözmek için direnç koyuyorlar, ama değerlerini bilmiyorum. Anlattığına göre flaşör de bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, eski normal ampullerini geçici bağla normal çalışıyorsa artık sorunun kaynağını biliyorsun.

Flaşör sağ tarafta, akü kutusunun gerisinde, bizim ramzey de orada. Sinyal de normal ampul çıkarılıp led takıldığında bu tarz sorunlar oluyor, sorunu çözmek için direnç koyuyorlar, ama değerlerini bilmiyorum. Anlattığına göre flaşör de bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, eski normal ampullerini geçici bağla normal çalışıyorsa artık sorunun kaynağını biliyorsun.

Anladım hocam bugün söküp bakıcam teşekkür ederim. Dirençle var olan ampül değerini yakaladığında röle geçikme yaparak flaşör yapıyor o zaman. Röleyi bulursam direnç değerini ve şemasını forumda yayınlarım. Tekrardan teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar