Sinyal Lambaları

Arkadaşlar Ben Motoruma Sağına Ve Soluna Sinyal Takmak İstiyorum.Yanlız Araba Sinyallerinden.

19072006003xa8.jpg

ya birader başka takacak aksesuar bulamadın mı şuna ben den sana öneri ambulansların farına takılan patpat lardan tak motora ama fanlı olandan al unutma fanlı olacak parkları çıkaracaksın onun yerine bunu takacaksın iki sag patlıycak iki sol patlıycak ama biraz pahalı istanbulda 40 ytl ye aldım ben valla akşam hava kararınca sırf pat patlar için tur atıyorum kısaları kapatıyorum öndeki herif yunus (polis) geliyo zanneddip saga çekiyo bende geçiyom hemen hemen alman lazım bana msn den ulaş ben sana daha ne bilgiler veririm bayyy

CİHAN' Alıntı:
ya birader başka takacak aksesuar bulamadın mı şuna ben den sana öneri ambulansların farına takılan patpat lardan tak motora ama fanlı olandan al unutma fanlı olacak parkları çıkaracaksın onun yerine bunu takacaksın iki sag patlıycak iki sol patlıycak ama biraz pahalı istanbulda 40 ytl ye aldım ben valla akşam hava kararınca sırf pat patlar için tur atıyorum kısaları kapatıyorum öndeki herif yunus (polis) geliyo zanneddip saga çekiyo bende geçiyom hemen hemen alman lazım bana msn den ulaş ben sana daha ne bilgiler veririm bayyy

Fanlı Nasıl Oluyo? Acaba Bildiğin Bundan Satan Online Site Varmı.İnceleyeyim

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Öncelikle hangi arabanın sinyalinden takacağına karar vermelisin, sonra yolda arabaların çamurluk sinyallerini incele. Hoşuna giden sinyali oto parçacıdan satın al ve grenajı delerek kendin takabilirsin. Yanlız dikkat etmen gereken nokta bu sinyalleri takacağın zeminin düz olmasıdır, eğer hafif bir bombe olursa zeminde sinyal tam oturmadığı için kenarlarında boşluklar kalacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar