Sinoptan Merhabalar

Merhabalar motosiklet 87 Sino doğumluyum Honda cb 125 e ille aranıza katılıyorum İş ev arası vakitten ve nakitten tasarruf amaçlı iki tekere çıkmıştım lakin park derdi,trafik derdi yok rahatlık çok:d Motosikletsiz günüm yok diyebilirim Hedefte de bir İstanbul ziyareti var motosiklet beni biraz geçnleştirdi galiba Tüm motosiklet camiasına kazasız sürüşler dilerim

Merhabalar motosiklet 87 Sino doğumluyum Honda cb 125 e ille aranıza katılıyorum İş ev arası vakitten ve nakitten tasarruf amaçlı iki tekere çıkmıştım lakin park derdi,trafik derdi yok rahatlık çok:d Motosikletsiz günüm yok diyebilirim Hedefte de bir İstanbul ziyareti var motosiklet beni biraz geçnleştirdi galiba Tüm motosiklet camiasına kazasız sürüşler dilerim

Hoşgeldiniz.

87 doğumlu birinin motosiklet beni gençleştirdi lafını kullanmasına ilk başta şaşırdım sonra hesapladım, biz fena yaşlanmışız. :)

Bizim de Haziran ayında 2 motor İstanbul'dan Gerze'ye gitme planımız var.

Merhabalar,

Memleketim Sinop'a selamlar olsun :) Sinop içerisinde keyifli viraj yapılabilecek çok güzel ilçeler arası yollar var. Memlekete sırf bu yüzden gitmeyi çok istiyorum hem de tekrar tekrar :)

Eğer İstanbul'a yolunuz düşerse muhakkak çay içmeye beklerim.

Tekerin düz bassın..

Merhabalar,

Memleketim Sinop'a selamlar olsun :) Sinop içerisinde keyifli viraj yapılabilecek çok güzel ilçeler arası yollar var. Memlekete sırf bu yüzden gitmeyi çok istiyorum hem de tekrar tekrar :)

Eğer İstanbul'a yolunuz düşerse muhakkak çay içmeye beklerim.

Tekerin düz bassın..

Çok teşekkür ederim Evet virajları ve deniz havası çok güzel Bende beklerim kazasız sürüşerleriniz olsun

sa biraz hortlatmış gibi olucam konuyu ama gerzeli misiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------

Bizim de Haziran ayında 2 motor İstanbul'dan Gerze'ye gitme planımız var.

sa biraz hortlatmış gibi olucam konuyu ama gerzeli misiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar