[Sinop - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yarın sinoptayım arkadaşlar orda kimse varmı ordakiler ellerini kaldırsın transit geçiyorum 1 saat sohbet edebiliriz

ağbi gel beklerim hava şatları yağmurlu motorla gelmeseydin anca şimdi gördüm mesajı mostwanted_57 geç kaldık heralde tüh..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mrh

ağbi gel beklerim hava şatları yağmurlu motorla gelmeseydin anca şimdi gördüm mesajı mostwanted_57 geç kaldık heralde tüh..
yok yok daha çarşambadayım yeni çıkçam yola yeni motorla geliyorum sarp kapıya gittim ordan dönüyorum.

ağbi ben sinop merkezdeyim iş yerindeyim şuan tershanede .merkeze uğruycaksan görüşürüz buraya gelmen 3 saati bulur havada kötü yağmurlu

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben @bathu ümmet ağbinin nikiyle girmek durumunda kaldım @monstwanted_57 kardeş şimdilik ümmet ağbinin camerasından olan resimleri koyuyorum geceyi bizle geçirecek ümmet ağbiyi monopoli de yencez :) hi hi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar basınız sagolsun allah geride kalanlarına sabır versin...

ümmet ağbiyle olan diğer resimlerimiz kar nedeniyle bizimle beraber 2 gündür çok sevecen insan:rendeer:

ati kardeşim ümmet ağbiye fb havlu hediye verirken

Ümmet abi durdurak bilmiyorsun valla. Haberini aldım Sinop taymışsın. Sağolsun sinoplu kardeşlerimizde seni güzelce misafir etmişler. Motosiklet tutkusu işte bu olsa gerek. Bol bol fotograf çek abi gelince görelim.

Sinoplu kardeşlerimize de tekrar tekrar teşekkür ederiz. Yolu izmire düşenleri de mutlaka çayımızı içmeye bekleriz.
sevgilerle

Valla ne diyim Ümmet Abi, durdurak bilmiyorsun. Aman abi dikkat et kendine, malum havalar soğuk. Gerçi dostlar sana iyi gözkulak oluyor sanırım. Yüzünden belli :) ordaki dostlara da selamlar. Hepinizi bekliyoruz izmire...

@Wallace @tenten35 nedemek arkadaşlar sizleride bekleriz mt ler ölmez vatan bölünmez :) bizimde yolumuz düşerse mutlaka uğrarız ümmet ağbiyi bugün sabahtan yolcu ettik

bende sinopluyum özgür abi benı de ekle
:bounce:

şşşttt batucuk pastane motorunu az dışarı çıkarda motorunu görelım evde motorunla aynı yatakta yatma bak tum mt motorunu görmek istiyo :):):)

Son düzenleme:
04:02:2007 yer sinop allah izin verirse motorum gelecek benım için guru verici bişi 71.000 km de bi motorum olcak :):):) sevinmemek elde deil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar