Sinirden deliriyorum !!!

Selam,
Bugün itibari ile çok acıklı birşekilde bu hafta sonu olan ehliyet sınavına giremiyeceğimi öğrenmiş bulunuyorum ve sinir kirizleri geçiriyorum.

Ankara Tandoğan Sürücü kursuna 18 Mart tarihinde gidip bütün evraklarımı teslim edip, ücretide peşin olarak ödeyerek kaydoldum. Bana Otuz küsür milyon da bir sınav harcı olduğu söylendi ama bunu nasıl ödeyeceğim söylenmedi, varsayımım sınav öncesi birşekilde vereceğiz şeklinde idi. Eşşek kafam.

Bugün MEB'in sayfaya girince nerde sınava girelecek diye kayıt bulunmadıyı alınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Sürücü kursunu aradığımda da harcı yatırmadığım için giremiyeceğim söylendi. Aradan 1 ay geçmiş bir Allah'ın kulu da telefon açıp kardeşim harcını yatır dememiş. Neden diyorum erişilemiyordunuz diyorlar, ya Mars'a gitmedik ya 1 ayda nasıl olup hiç erilemem ? Keza şirket telefonu, kapatmam zaten mümkün değil.

Otuz küsür milyon için 2008 yazını yemiş bulunuyorum ve deliriyorum. Doğal olarak böyle geri zekalıca bir ehliyet sınav sistemi yapanı da (dandik dandik sorular için aylarca bekliyoruz sanki çalışılacak bir halt var), bunun için bu sürücü kurslarına insanı mahkum edene de, sürücü kursunun kendisine de sürekli saygılarımı sunuyorum.

yazıyımda başkalarının başına gelmesin istedim.

Ama sizde de hata var. Bu tarz şeylerin (Öss vb sınavlar) hepsi bankaya yatırılıyor. Sonuçta bilmeseniz bile sizinde bu işin peşine düşmeniz gerekiyordu.. Çok fazla sinirlenmeyin. Bir daha ki sınava girersiniz..

Sinirlerini daha fazla bozmak istemem ama benim ehliyeti aldığım kurs sırf sınav harcı için belki 5 kere beni cep telefonumdan aramıştır yani. buna rağmen son gün son saatte yatırdım:wiinkk:

Son düzenleme:
Ben paramı vermiştim onlar kendileri yatırmışlardı ben yoğunum diye. Kursta da iş yokmuş üzgünüm. :silent:

heee bak unutmadan yazyım şunuda benimde ilk sınavım geçersiz sayıldı ikinci sınavda aldım ehliyeti. bana söylenen kodlama hatası yaptıımdı bunun için milli eğitime itiraz etmedim ama ikinci sınavda gördümkü kodlama felan yapılmıo zaten sora salladım gitti zaten kışın girdim sınava çokda motor kullanmadıım aylarda onun için sorun olmadı olan 30 ytl fazla harç masrasına olmuştu.
bazen oluyo böle durumlar sakin olmaya çalış

aabooooooooooo :cyclopsan okurken delirdim cam çerçeve indiresim geldi:pr: olan olmuş ama kendinizde de hata aramanızda yarar var... takipte önemli..

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun ama keşke sorsaydın bu harç nereye yatıcak diye. Kursta eşeklik etmiş ama sen de sormamışsın ki. :pale: Bir sonrakine girersin artık, biliyorum beklemenin ne kadar zor olduğunu ama yapacak bişey de yok ki...

kötü bi durum e tabi ilk defa giriyorsan nerden bileceksin sana sölemeleri lazımdı onların hatası bana göre
en yakın sınav tarihide 5 temmuz :pale:

bence tam anlamıyla sürücü kursu hatası...insanların aklında bir sürü iş-güç var bide kursu mu düşünsünler.kursta çalışanlar bize yardımcı ve hatırlatmalar için ordalar.bizi arayıpta son şukadar gün içinde ödemeniz gerekiyor demiyorsa o masada niye oturuyorlar.onların işi bu :pr:

Bencede sürücü kursu bu konunun üstünde durmalıydı. Biraz vurdumduymazlarmış sanırm. Neyse sağlık olsun yapılacak bişey yok. :pale:

gecmıs olsun kardes.kotu bı durum .uc ay sonrayaymıs nasıp deyıp bekleyeceksın.

yazık olmuş 30 ytl için.benim gittiğim sürücü kursuda vurdumduymazdı böyle konularda :)
neyse fazla takma bence her işte vardır bi hayır de geç.

aynı şey benimde basıma gelmıstı...ben herzaman kursa verırdım harc parasını onlar yatırırdı ama benımkını yatırmamıslardı...ne kadar cok sınırlendıgını anlayabılıyorum..

Yorumlar için teşekkürler.

Binecez bir süre daha ehliyetsiz, neyse cezasını da vereceğiz artık ne yapalım, koca yazı arabayla geçirmekten daha ucuza gelir zevk olarak hala :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burda çok üzüldüm demem senin için bir şey ifade etmez, gönül isterdi ki girip 1. ci sınavdan kazanıp ehliyetine kavuşmak, umarım 2. sınavda unutmazlar seni, sen genede takip et, bu memlekette kim işini düzgün yapmış ki? büyük geçmiş olsun.

Sabrın sonu selamettir sabret alırsın.Geç olsun da güç olmasın.Sende trafikten polisten uzak yerlerde bin.

dert etme arkadasim gecmis olsun

bu sorunla pesin odeme yuzunden kaynaklaniyor kardesimin basina geldi parayi erken odedigi icin B sinifi ehliyette iki sinav attilar herhangi bir odeme yapmasi gerekmedigi halde yeni alicak arkadaslara tavsiye odemeleri taksitle ve verilen tarihlerin hep son gununde yapin ki sizi takip etsinler

Herşeyde bir hayır vardır ,sıkma canını....Almayı düşünen diğer arkadaşlar daha dikkatli olurlar senin sayende...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar